Bilder och filer

För att göra din journal ännu mer strukturerad kan du lägga till både bilder och filer i din klients journal och rita direkt på bilderna i systemet.

Lägg till bilder eller filer

Återigen, gå till din klients profil för att visa klientens journal. Klicka sedan på ”Lägg till en fil eller bild i journalen”. Filen du väljer att ladda upp från din dator kommer då att synas på höger sida av journalsidan (dvs. inte i en specifik journalpost):

Rita på bilderna

Om du har lagt till en bild som du vill rita på klickar du bara på bilden och väljer sedan ”Rita på denna bild”. Använd sedan redigeringsverktygen högst upp på sidan för att redigera din bild.