Tilläggstjänster

Tilläggstjänster är mindre tjänster som endast kan bokas som en förlängning av dina andra tjänster. Detta kan också omfatta varuprodukter som du vill erbjuda dina kunder utöver dina vanliga tjänster. Genom att automatiskt föreslå att dina kunder bokar en extra tjänst i din onlinebokning kan du öka din försäljning och skapa mer värde för dina kunder.

Hur skapar jag tilläggstjänster?

Först måste du aktivera appen ”Tilläggstjänster”. Appen är gratis och aktiveras under EasyPractices App-meny. När appen är aktiverad klickar du på huvudmenyn ”Tjänster”. Klicka sedan på knappen ”Skapa ny” och välj ”Skapa ny tilläggstjänst”:

Här kan du välja namnet på din tilläggstjänst, tjänstens varaktighet och om tjänsten ska vara tillgänglig i din onlinebokning eller inte. Andra inställningar, såsom vilken kalender tilläggstjänsten är tillgänglig i och betalningsmetod, kommer att vara desamma som för huvudtjänsten som den är länkad till. I det sista steget kan du välja vilka huvudtjänster din tilläggstjänst ska kopplas till:

Inställningar 'Skapa ny tilläggstjänst'.

För att länka tilläggstjänsten till flera huvudtjänster, klicka på ”Lägg till tjänst”. Du kommer då att kunna välja en andra eller tredje huvudtjänst. Klicka slutligen på ’Lägg till’ för att spara inställningarna.