Ladda ner journaler

Det finns två alternativ för att ladda ner dina journaler. Antingen kan du ladda ner en viss klients journal och journalanteckningar, eller så kan du ladda ner alla journaler i ett samlat dokument eller en Excel-fil.

Ladda ner journalen till en klient

För att ladda ner en klientjournal, gå till ”Klienter” i huvudmenyn och klicka sedan på klientens profil. Den lilla ikonen högst upp, föreställande ett moln, tillåter dig att ladda ner alla journalanteckningar samtidigt. Klicka på ”Ladda ner journal” så kommer hela journalen att sparas som en samlad fil på din dator. Efter det är det bara att skriva ut journalen.

Om du önskar att endast ladda ner en journalanteckning, och inte hela kundens journal, klicka på den lilla skrivaren längst upp i det högra hörnet.

Ladda ner alla journaler samtidigt

För att ladda ner (exportera) alla journaler samtidigt, gå till ”Inställningar” i huvudmenyn och välj ”Import/Export” Här kan du välja att exportera alla dina klientjournaler på en och samma gång:

För att ladda ner alla dina kunders journaler som en samlad PDF-fil välj ”Journaler”. Om du däremot önskar att ladda ner dina journaler som en Excel-fil, välj ”Journaler (CSV)”. Klicka sedan på ”Exportera”. Vänta några minuter samtidigt som EasyPractice förbereder dina filer för nedladdning, så är det bara att hämta filen sedan. Vill du lära dig mer om Import/Export-funktionen? Klicka här!