Privata bokningslänkar

Att skapa privata länkar till din Onlinebokning är mycket användbart om du vill erbjuda särskilda tjänster eller produkter till en viss kundgrupp, speciellt om du har ett stort utbud av tjänster inom flera olika tjänstegrupper.

Exempelvis är funktionen för privata länkar lämplig om du har ingått ett avtal med ett företag som endast avser vissa tjänster. Genom att skicka ut en privat bokningslänk, som enbart inkluderar de avtalade tjänsterna, kan du säkerställa att de kunder som omfattas av avtalet har tillgång till rätt tjänster. Funktionen är även användbar om du vill skapa en kampanj där endast utvalda tjänster ingår.

Så här fungerar det:

När du är inloggad i systemet hittar du fram till funktionen under ”Tjänster” i huvudmenyn. Innan du skapar den privata länken behöver du först välja vilka tjänster som ska inkluderas i bokningslänken. Genom att klicka på knappen ”Välj” får du möjlighet att välja de tjänster som du vill inkludera i din länk.

Vy som visar fliken för "Tjänster" och specifikt knappen "Välj" för att välja vissa tjänster

När du har valt alla tjänster som du vill inkludera klickar du på ”Skapa länk för produktgrupp”. Då kommer EasyPractice automatiskt att generera en privat bokningslänk för de valda tjänsterna. Länken kopieras till urklipp, vilket gör att du direkt kan dela den med dina kunder genom att klistra in den i ett mail, på din hemsida eller på dina sociala medieplattformar.

Alternativ för markerade tjänster, med alternativet "Skapa länk för produktgrupp" inringat i rött

Länk till privat kalender

Ibland vill man inte att kalendern med Onlinebokningen ska vara offentlig för alla. Då är det bra att du har möjlighet att skicka den privata länken till de klienter som du vill att den ska vara tillgänglig för. Om du går till ”Inställningar -> Onlinebokning -> ”Tillgängliga tider” får du upp detta alternativ.

Privat Kalender System

Om du har några frågor angående skapandet eller användningen av privata bokningslänkar, eller om du funderar över något annat, är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].