Tilläggstjänster

Med appen Tilläggstjänster kan dina klienter lägga till flera tjänster i en och samma bokning. Det är särskilt hjälpsamt om du till exempel vill erbjuda paketbehandlingar eller om du erbjuder kortare behandlingar i kombination med dina vanliga tjänster. Appen är gratis och kan aktiveras i EasyPractices App-meny.

Hur du lägger till en ny tilläggstjänst

För att lägga till din första tilläggstjänst, gå till ”Tjänster” i huvudmenyn och klicka på +Skapa ny. Om appen har aktiverats i App-menyn hittar du alternativet för tilläggtjänster här:

I följande steg kan du sedan installera din nya tilläggstjänst:

1. Information: Namnge tilläggstjänsten, lägg till en kort beskrivning av tjänsten och välj pris och längd.

2. Online Bokning: Välj om tilläggstjänsten ska kunna bokas via din onlinebokning eller inte:

3. Tjänster: Välj en ”vanlig” tjänst som ska kopplas till din nya tilläggstjänst. Klicka sedan på +Lägg till tjänst för att spara inställningarna. När en klient bokar den tjänst du har valt kommer de nu automatiskt erbjudas att boka även tilläggstjänsten. Du kan också välja att erbjuda tilläggstjänsten i kombination med flera olika tjänster. När alla relevanta tjänster har valts klickar du på ”Lägg till” för att spara din tilläggstjänst.

Tilläggstjänsten kommer även att visas i menyn ”Tjänster”, tillsammans med dina andra tjänster och klippkort.