Facebook

Vill du att dina kunder snabbt och enkelt ska kunna boka en ny tid via din onlinebokning? Med EasyPractices Facebook-integration kan dina kunder välja att logga in med ett enda klick med sitt Facebook-konto, eller om de önskar att logga in med användarnamn och lösenord genom klientinloggning som de vanligtvis gör.

Med Facebook-appen kan dina klienter logga in på din onlinebokning på ett säkert och bekvämt sätt, utan att behöva använda tvåstegsverifiering. Dina kunder lämnar enbart information gällande sin e-postadress och eventuell profilbild till EasyPractice. Ingen information om dina kunder överlämnas till Facebook.

Aktivera EasyPractices Facebook-integration

I vårt app-bibliotek hittar du Facebook-integrationen. För att kunna aktivera appen behöver du först ha aktiverat Klientinloggning, vilket du kan göra under Inställningar>Onlinebokning>Klientinloggning. Sen är det fritt fram att aktivera Facebook-integrationen!

Facebook-app

Hur ser det nu ut i din onlinebokning?

Nu kommer dina klienter kunna logga in med deras Facebook-konto i din onlinebokning när de ska beställa tid, anmäla sig till ett evenemang eller bara se och administrera sina bokningar. Såhär ser det ut i din klientinloggning där dina klienter nu kan välja att logga in med sitt telefonnummer, email eller sitt Facebook-konto. Hur smidigt som helst!

Klientinloggning med Facebook

Säkerhet med appen

Säkerhet och integritet är vår högsta prioritet. Facebook-integrationen tillåter EasyPractice att hämta dina klienters e-postadress och profilbild, men. det är viktigt att förstå att vi på EasyPractice inte överför någon information om dina klienter till Facebook. Vi värnar om din och dina klienters integritet och ser till att alla personuppgifter hanteras på ett säkert sätt enligt gällande lagstiftning och vår egen integritetspolicy. Om du har några frågor eller funderingar angående dataskydd och integritet är du alltid välkommen att kontakta oss så att vi kan ge dig ytterligare information och trygghet.