Hjälpcenter

Vårt hjälpcenter kan även nås direkt från ditt EasyPractice-system. Låt säga att du sitter och arbetar i ditt system och plötsligt känner dig osäker på något, då kan du finna svar i vårt hjälpcenter. Genom endast några få klick kan du få upp en guide i ett popup-fönster i kanten av din skärm.

Åtkomst till hjälpcentret

Det är väldigt enkelt att komma åt hjälpcentret i ditt system – allt du behöver göra är att klicka på din profilikon i det övre högra hörnet av skärmen och klicka på knappen ”Hjälpcenter”.

När du väl har klickat på “Hjälpcenter” kommer guiden att dyka upp till höger på skärmen. Om du till exempel befinner dig på appsidan i systemet kommer guiden automatiskt att öppna avsnittet ”Appar” i hjälpcentret. På så sätt kan du följa guiden i hjälpcentret samtidigt som du arbetar i ditt EasyPractice-system.

Om avsnittet i hjälpcentret innehåller videoguider kommer även dem att visas i popup-fönstret. På så sätt kan du felsöka och titta på guider om du kör fast!

Vy over popup-fönster från hjälpcentret för att länka onlinebokning på hemsida