Inaktivera dina anställda

Denna funktion låter dig effektivt förhindra anställda från att logga in i systemet under en viss period eller tills vidare. Följ dessa enkla steg för att inaktivera en anställd:

1. Gå till Inställningar
  2. Välj ”Anställda”: I inställningarna ser du en kategori som heter ”Anställda”. Klicka på den här fliken för att komma åt funktioner och inställningar relaterade till anställda.
Antällda i menyn i Inställningar

1. Välj den anställd du vill inaktivera: Bläddra igenom listan över anställda för att hitta den relevanta anställd som du vill inaktivera.

Bekräftelse om att inaktivera anställd eller ej

Vi förstår hur viktigt det är att behålla kontrollen över anställdas åtkomst, särskilt när det kommer till säkerheten i ditt system. Genom att kunna inaktivera anställda tillfälligt eller permanent ger den här funktionen dig den nödvändiga flexibiliteten för att hantera olika scenarier. Till exempel när en anställd lämnar företaget eller behöver tillfällig inaktivitet.

Kom ihåg att du alltid kan aktivera inaktiveringsfunktionen igen om behovet skulle ändras. Detta ger dig möjlighet att anpassa åtkomst utifrån ditt företags behov.

Vi hoppas att den här beskrivningen har varit till hjälp för att förstå och använda den nya inaktiveringsfunktionen för anställda. Ta gärna en titt på fler funktioner och guider i vårt hjälpcenter.

Kontakta vår kundtjänst om du har frågor om hur du inaktiverar anställda eller om du har andra frågor!

Vi hoppas att den här beskrivningen har varit till hjälp för att förstå och använda den nya inaktiveringsfunktionen för anställda. Ta gärna en titt på fler funktioner och guider i vårt hjälpcenter.

Kontakta vår kundtjänst om du har frågor om hur du inaktiverar anställda eller om du har andra frågor!
Vi hoppas att denna nya funktion kommer att vara användbar för dig i administrationen av anställda i systemet. Om du har ytterligare frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är här för att hjälpa dig! Du kan kontakta oss via mail: [email protected] så ska vi försöka svara dig så snart som möjligt.