Bilder og filer

For å gjøre journalen din enda mer strukturert, kan du legge til både bilder og filer i klientens journal. Videre har du mulighet til å tegne direkte på bildene i systemet.

Legg til bilder eller filer til et bestemt journalnotat

For å legge til en fil eller et bilde til en journaloppføring, trykk på fil- eller bildeikonet i den øvre menylinjen. Da er det enkelt å finne tilbake til, samt tilknytte det til en bestemt avtale.

Legg til et bilde eller en fil til et bestemt journalinnlegg

Legg til bilder eller filer for hele journalen

Igjen, gå til klientens profil for å se klientens journal. Klikk deretter på ‘Last opp fil eller bilde til journal’. Filen du velger å laste opp fra datamaskinen vil være synlig på høyre side av journalsiden (dvs. ikke i en bestemt journaloppføring):

Knapp for å laste opp filer eller bilder til en klients journal.

Tegn på bildene

Dersom du har lagt til et bilde som du vil tegne på, klikker du bare på bildet og velger deretter ‘Tegn på dette bildet’. Bruk deretter redigeringsverktøyene øverst på siden for å redigere bildet ditt.

Et bilde av tre menneskekropper, fokusert på henholdvis hjerte og blodårer, muskler og skjelett. Øverst til høyre er det funksjoner for å tegne på bildet.