Ändra färgtema i din Online Bokning

Det är också möjligt att ändra utseendet på din bokningssida. Du kan ändra färgtema i din Online Bokning, så att det bättre passar det uttryck du vill att din klinik ska ha. Detta görs genom att gå in under ’Inställningar’ -> ’Online Bokning’ -> ’Design’ -> ’Tema’. Klicka sedan på den aktuella färgen, som i exemplet nedan vilket är den gröna standardfärgen:

När du klickar på denna, får du möjligheten att välja mellan olika nya färger:

Alla dessa färgexempel är mörka nyanser. Detta är valt som ett hjälpmedel för dig då valet av ljusare färger riskerar att texten på bokningssidan kan vara svårare att se. Men det är helt upp till dig att experimentera med detta. Klicka på den nedre horisontella färgen om du vill ha en annan färg än de visade alternativen:

Här har du möjlighet att välja precis den färg du vill ha. När du har valt önskat tema klickar du på ”Spara inställningar” längst upp på sidan. Exemplet nedan visar bokningssidan med en lila färg:

Det finns goda möjligheter att prova och experimentera med den färg som passar din klinik bäst. Du kan snabbt kontrollera hur det ser ut ur kundens synvinkel genom att klicka på knappen ”Klicka här för att se hur din Online Bokning ser ut”:

Om du ångrar dina inställningar har du möjlighet att klicka på ”Nollställ färgval”:

Detta kommer leda dig tillbaka till EasyPractices gröna tema.