Klient-taggar

Med appen Klient-taggar kan du organisera dina klienter efter kriterier (taggar) som du skapar själv. Det kommer hjälpa dig att snabbt hitta den grupp av klienter som du letar efter. Appen är gratis och kan aktiveras i vår App-meny.

Hur du taggar en klient

För att tagga en klient, gå till klientens profil och klicka på +Lägg till tagg.

Namnge sedan taggen som ska användas för klienten. Om du redan har skapat en tagg för en annan klient kommer du även kunna välja mellan dessa taggar. I exemplet nedan har jag valt att tagga mina klienter beroende på vilken dag i veckan de brukar vara inbokade:

Klicka sedan på ”Spara” för att tagga klienten. Taggen kommer sedan att visas i klientens profil, precis under namn och annan personlig information. Du kan alltid radera en tagg eller lägga till flera taggar för en klient.

Hitta klienter med en specifik tagg

Om du vill hitta alla klienter som taggats med en specifik tagg (t. ex om du vill skicka ut ett meddelande till den här gruppen av klienter), börjar du med att gå till ”Klienter” i huvudmenyn. Här hittar du en lista på alla dina klienter och de taggar som har tillfogats dem. På höger sida hittar du sedan en rullgardinsmeny. Klicka på menyn och välj Klienter med taggar:

Då kommer du att kunna välja mellan de taggar du har skapat. Klicka helt enkelt på den relevanta taggen för att visa alla klienter som taggats med den:

Endast klienterna med den specifika taggen kommer då att visas i listan över klienter:

Som vanligt kan du även klicka på knappen ”Välj klienter” för att snabbt välja alla relevanta klienter och, till exempel, skicka dem ett gruppmeddelande.