Exportera EasyPay-betalningar

Du kan exportera de onlinebetalningar som du mottagit genom EasyPay genom att gå in under dina kontoinställningar. Gå först till inställningarna för ”Import/Export”. Under ”Export” väljer du ”EasyPay-betalningar” i rullgardinsmenyn, och därefter klickar du på knappen för ”Export”. Du kan nu ladda ned betalningarna som en CSV-fil.

Export i datumintervall ger dig möjlighet att själv bestämma vilken period du vill att betalningarna ska komma ifrån.

Med anpassningsbara exportkolumner har du även möjlighet att välja vilken information du vill ska ingå i filen du laddar ner. Om du bara vill ha belopp och faktura-ID, klicka på dessa, så slipper du lämna onödig information.