Se alla framtida bokningar för en klient

Med den här funktionen kan du enkelt se alla framtida bokningar i din kalender med en viss klient. Du hittar denna information genom att klicka på en bokning i din kalender, och du kommer då att se en ruta med en länk som visar alla framtida bokningar som finns med klienten i fråga.

Vy för information och funktioner relaterade till en viss klientbokning

Länken öppnar en sådan modul som visas i bilden nedan. Här presenteras en lista över alla framtida bokningar med klienten, och du kan enkelt se när nästa möte äger rum. Denna översikt liknar klientens vy vid inloggning på sin klientprofil.

Vy för framtida klientbokningar med en viss klient