Skicka fakturor

Hur man skickar en faktura till sina klienter.

För att skicka en faktura som du redan har skapat, gå till ’Fakturor’ i den övre menyraden. Du kan också gå direkt till en kunds profilsida och klicka på menyn ’Fakturor” för att hitta en faktura som tillhör den specifik kunden. Klicka sedan på fakturan som du vill skicka.

Överst på sidan hittar du alternativet Skicka faktura:

Klicka på ’Skicka faktura’ för att sedan redigera e-postmeddelandet som kommer att skickas till din kund:

Tips! Du kan redigera e-postmallen för dina fakturor under Inställningar -> E-post och SMS -> Faktura. E-postmallen tillämpas automatiskt på alla dina fakturamejl. Läs mer om våra automatiska meddelandefunktioner här.

Det finns två alternativ för att bifoga din faktura till e-postmeddelandet. Antingen kan du bifoga den som en PDF-fil, eller så kan du lägga till en länk till fakturan. Mer information om dessa alternativ kan du hitta här.

Slutligen klickar du på ’Skicka’ för att skicka fakturan till din kund.