Rapport över dina intäkter

EasyPractice är inte ett komplett bokföringssystem, men det finns ett antal funktioner som hjälper dig att hålla reda på dina intäkter. En av de centrala funktionerna är vår funktion Rapporter, som gör det möjligt att ladda ner en rapport om dina inkomster.

Hur laddar man ner rapporter manuellt?

Börja med att aktivera appen Rapporter under EasyPractices App-meny. När appen är aktiverad kan du gå till ”Fakturor” i den översta menyraden för att ladda ner en rapport manuellt. Klicka på ”Hämta rapport” högst upp på sidan och välj sedan vilket datumintervall du vill se:

Slutligen, klicka på ”Ladda ner” för att ladda ner din rapport som en pdf-fil.

Få rapport-uppdateringar varje dag, vecka eller månad

Du kan också välja att få uppdateringar med jämna mellanrum om dina intäkter – direkt till din personliga e-post. Gå till ”Inställningar” -> ”Rapporter” och välj hur ofta du vill att en rapport ska skickas:

Här kan du även välja att skicka dina rapporter till flera olika e-postadresser (till exempel en redovisningsansvarig som behöver detaljerad information om dina intäkter). Klicka slutligen på ”Spara inställningar” för att aktivera funktionerna.