Generella inställningar

Under ”Inställningar” i huvudmenyn hittar du ett antal viktiga inställningar som berör alla appar i systemet. För att hitta mer information om några specifika app-inställningar, kolla gärna igenom resten av våra supportsidor. Här hittar du guider till alla specifika appar och funktioner och de tillgängliga app-inställningarna är en central del av detta. Men det finns också en rad mer generella inställningar som rör ditt konto i stort. Dessa kan endast redigeras under menyn ”Inställningar”, och relaterar till följande:

På följande sidor kommer vi därför kort gå igenom de här inställningarna och vad de innebär. De flesta generella inställningarna som rör ditt konto hittar du under ”Din Profil”.