Hjelpesenteret

Vårt hjelpsenter kan også nåes direkte fra ditt system. Hvis du er opptatt med å jobbe i systemet ditt, og du er usikker på noe kan du enkelt få tilgang til hjelpesenteret der og da. Med noen få klikk vil du få opp en pop-up-guide på høyresiden av skjermen din.

Få tilgang til hjelpesenteret

Å få tilgang til hjelpesenteret i systemet ditt er veldig enkelt – alt du trenger å gjøre er å klikke på profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen og trykke på «Hjelpesenter»-knappen.

Hjelpesenter og apper tilgang

Når du har åpnet hjelpesenteret, vil guiden vises på høyre side av skjermen. Der vil den åpnes automatisk på den siden du befinner seg på. Slik at dersom du befinner deg på app-siden, vil den automatisk åpne «Apper»-delen av hjelpsesenteret. På denne måten kan du samtidig jobbe i ditt system og følge veiledningene fra hjelpesenteret.

Dersom hjelpesentersiden inneholder videoguider, vil de også vises. På denne måten kan du feilsøke på stedet eller se på guider om du står fast!

Online kurs på hjelpesenter