Rapport over alle inntekter

Systemet vårt er ikke et komplett regnskapssystem, men det finnes en rekke funksjoner som hjelper deg med å holde oversikt over inntektene dine. En av de sentrale funksjonene er ‘Rapporter’, som tillater deg å laste ned en rapport over alle inntektene dine.

Hvordan laste ned rapporter manuelt

Først aktiverer du appen Rapporter som du finner på Apps-siden. Når appen er aktivert, kan du gå til ‘Fakturaer’ i den øvre menylinjen for å laste ned en rapport manuelt. Klikk på Hent rapport øverst på siden, og velg deretter mellom hvilke datoer du vil motta informasjon om fakturaene dine:

last ned rapport manuelt

Til slutt klikker du på ‘Last ned’ for å laste ned rapporten som en PDF-fil.

Motta rapport-oppdateringer daglig, ukentlig eller månedlig

Du kan også velge å motta oppdateringer om inntektene dine med jevne mellomrom – direkte til din personlige e-postaddresse. Gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Rapporter’ og velg hvor ofte du vil at en rapport skal sendes:

Få tilsendt rapporter

Du kan også velge å sende rapporten til flere e-postadresser. Det kan for eksempel være nyttig hvis du har en regnskapssjef som trenger detaljert informasjon om inntektene dine. Til slutt klikker du på ‘Lagre innstillinger’ for å aktivere funksjonene.

Hent rapporter for de ansatte

Den nyee funksjonen «rapporter» kan du nå laste ned rapporter for dine ansatte/innleiere. Det betyr at du kan generere en rapport for en bestemt ansatt i en bestemt periode. Rapporten vil inkluderer informasjon om inntekter tilknyttet den ansatte, både i form av fakturaer og betalinger gjennom EasyPay.

Rapporter over ansatte