Rapport over alle inntekter

EasyPractice er ikke et komplett regnskapssystem, men det finnes en rekke funksjoner som hjelper deg med å holde oversikt over inntektene dine. En av de sentrale funksjonene er ‘Rapporter‘, som tillater deg å laste ned en rapport over alle inntektene dine.

Hvordan laste ned rapporter manuelt

Først aktiverer du appen Rapporter som du finner på Apps-siden. Når appen er aktivert, kan du gå til ‘Fakturaer’ i den øvre menylinjen for å laste ned en rapport manuelt. Klikk på Hent rapport øverst på siden, og velg deretter mellom hvilke datoer du vil motta informasjon om fakturaene dine:

Hent rapport over inntekter for et angitt  datointervall

Til slutt klikker du på ‘Last ned’ for å laste ned rapporten som en PDF-fil.

Motta rapport-oppdateringer daglig, ukentlig eller månedlig

Du kan også velge å motta oppdateringer om inntektene dine med jevne mellomrom – direkte til din personlige e-postaddresse. Gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Rapporter’ og velg hvor ofte du vil at en rapport skal sendes:

Innstillinger for Rapporter-appen

Du kan også velge å sende rapporten til flere e-postadresser. Det kan for eksempel være nyttig hvis du har en regnskapssjef som trenger detaljert informasjon om inntektene dine. Til slutt klikker du på ‘Lagre innstillinger’ for å aktivere funksjonene.

Hent rapporter for de ansatte

Med EasyPractices nye funskjon kan du nå laste ned rapporter for dine ansatte. Det betyr at du kan generere en rapport for en bestemt ansatt i en selvvagt periode. Rapporten vil inkluderer informasjon om inntekter tilknyttet den ansatte, både i form av fakturaer og betalinger gjennom EasyPay.

Generer rapporter for de ansatte

Dette er for øyeblikket en BETA-funksjon som stadig er under utvikling. Det betyr at du kan benytte deg av den allerede nå, men hvis du opplever problemer eller vanskeligheter vil vi gjerne høre om opplevelsen din. Det hjelper oss med å gjøre funskjonaliteten enda bedre!