Rapport over alle inntekter

EasyPractice er ikke et komplett regnskapssystem, men det finnes en rekke funksjoner som hjelper deg med å holde oversikt over inntektene dine. En av de sentrale funksjonene er ‘Rapporter’, som tillater deg å laste ned en rapport over alle inntektene dine.

Hvordan laste ned rapporter manuelt

Først aktiverer du appen Rapporter som du finner på Apps-siden. Når appen er aktivert, kan du gå til ‘Fakturaer’ i den øvre menylinjen for å laste ned en rapport manuelt. Klikk på Hent rapport øverst på siden, og velg deretter mellom hvilke datoer du vil motta informasjon om fakturaene dine:

Til slutt klikker du på ‘Last ned’ for å laste ned rapporten som en PDF-fil.

Motta rapport-oppdateringer daglig, ukentlig eller månedlig

Du kan også velge å motta oppdateringer om inntektene dine med jevne mellomrom – direkte til din personlige e-postaddresse. Gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Rapporter’ og velg hvor ofte du vil at en rapport skal sendes:

Du kan også velge å sende rapporten til flere e-postadresser. Det kan for eksempel være nyttig hvis du har en regnskapssjef som trenger detaljert informasjon om inntektene dine. Til slutt klikker du på ‘Lagre innstillinger’ for å aktivere funksjonene.