Ekstra tjenester

Tilleggstjenester er mindre tjenester som kun kan bookes som en utvidelse av de andre tjenestene du tilbyr. Dette kan også omfatte produkter du vil tilby klientene dine i tillegg til dine vanlige tjenester. Ved automatisk å foreslå at klientene dine bestiller en ekstra tjeneste i din Online Booking, kan du øke salget og skape mer verdi for klientene dine.

Hvordan opprette en tilleggstjeneste

Først må du aktivere appen ‘Tilleggstjenester‘. Appen er gratis og kan lastes ned under ‘Apps’. Bla ned til du finner appen ‘Tilleggstjenester’, og klikk deretter på ‘Aktiver’. Når appen er aktivert, klikker du på Tjenestemenyen for å finne oversikten over tjenestene dine. Klikk deretter på ‘Opprett ny’ og velg ‘Opprett en ekstra tjeneste’:

Alternativ fro opprettelse av en ny ekstra tjeneste

Her kan du velge navnet på den ekstra tjenesten din, varigheten på tjenesten, og om tjenesten skal være tilgjengelig i din Online Booking. Andre innstillinger for tjenesten, som kalendertilgjengelighet og betalingsmåter, vil være de samme som for hovedtjenesten tilleggstjenesten er koblet til. I siste trinn kan du velge hvilke hovedtjenester din tilleggstjeneste skal knyttes til:

Mulighet til å legge til en ekstra tjeneste til hovedtjenesten.

For å knytte tilleggstjenesten til flere hovedtjenester, klikk på ‘Legg til tjeneste’. Du vil da kunne velge en andre eller tredje hovedtjeneste. Til slutt klikker du på ‘Legg til’ for å lagre innstillingene.