Eksporter EasyPay-betalinger

For å eksportere dine mottatte nettbetalinger fra EasyPay, gå til kontoinnstillingene dine. Gå til Import/Eksport-innstillingene og veg fra rullegardinlisten Eksporter «EasyPay betalinger». Du kan nå laste de ned som en CSV fil.

Eksport EasyPay betalinger

Eksporter i dato-intervall gir deg muligheten til å bestemme selv hvilken periode du ønsker betalingene skal komme fra.

Med tilpass eksportkolonner så har du muligheten til å velge hvilke informasjon du ønsker skal komme med på filen du laster ned. Ønsker du kun beløp og faktura ID trykker du på disse, og du slipper å få med unødvendig informasjon.