Redigera dina öppettider

Öppettider

För att ställa in dina allmänna öppettider, gå till Kalendersidan och klicka på ’Öppettider’. Här kan du enkelt välja mellan vilka timmar din praktik håller öppet – varje dag i veckan.

Dina öppettider överförs sedan automatiskt till din onlinebokning, vilket innebär att dina kunder bara kan boka en tid när ditt företag är öppet. Under ”Öppettider” kan du också lägga till raster, redigera öppettider för olika kalendrar och redigera dina öppettider under specifika veckor. Kom ihåg att alltid trycka på ”Spara inställningar” när några ändringar har gjorts i dina öppettider.

Lägg till pauser

Vill du kanske ställa in en standardpaus för din lunch eller för fikat? Klicka då på ”Lägg till paus” och välj tid och längd på din paus. Då kommer inte dina klienter kunna boka en tid under pausen. Pausen upprepas sedan varje vecka och visas under ’Pauser’.

Redigera öppettider för olika kalendrar

Om din klinik till exempel har flera anställda som arbetar i olika kalendrar måste du redigera öppettiderna för alla kalendrar. För att välja vilken kalender du vill redigera dina öppettider för, klicka på ”Kalender”-rullgardinen. Då kan du välja vilken kalender du vill arbeta med och lägga till olika öppettider för olika kalendrar.

Redigera öppettider under en viss vecka

Om du är borta en vecka under sommarsemestern eller liknade kan du redigera dina öppettider för denna specifika period. Detta kan du göra utan att behöva ändra dina generella öppettider. Klicka bara på ’Öppettider en viss vecka’ och välj vilken vecka du vill redigera dina öppettider för.

Detta är ett perfekt verktyg för planerade semestrar eller annan typ av ledighet, där du vill kunna ändra dina öppettider och stänga för onlinebokning i god tid.

Observera att du inte kan redigera de specifika öppettiderna för flera veckor samtidigt, men att du alltid kan upprepa processen och helt enkelt välja en andra eller tredje vecka om du vill förlänga perioden.

Tillgängliga tider

Som tillägg till ”Öppettider” finns det också ett antal andra funktioner som relaterar till din onlinebokning. Dessa kan ställas in under Inställningar –> Online Bokning –> Tillgängliga tider. Läs mer om dessa funktioner här.