Last ned journaler

Det finnes to alternativer for nedlasting av journalene dine. Enten kan du laste ned en bestemt klients journal og journalinnlegg, eller så kan du laste ned alle journalene i et samlet dokument eller i en Excel-fil.

Last ned journalen til en klient

For å laste ned en klients journal, gå til ‘Klienter‘ i hovedmenyen og klikk på klientens profil. Det lille ikonet øverst som forestiller en sky tillater deg å laste ned alle journalinnleggene samtidig. Trykk på ‘Last ned journal’ og hele journalen lagres som en samlet fil på datamaskinen din. Etter det er det bare å skrive ut.

Last ned journal

Hvis du kun vil laste ned et bestemt journalinnlegg, og ikke hele klientens journal, kan du klikke på den lille skriveren øverst i høyre hjørne:

Last ned alle journaler samtidig

For å laste ned (eksportere) alle journalene samtidig, gå til ‘Innstillinger’ i toppmenyen og velg ‘Import/Eksport‘. Her kan du velge å eksportere alle klientens journaler:

Eksporter alle journaler med Eksport-funksjonen

Velg eksportalternativet Journaler dersom du ønsker at journalene skal lastes ned som en samlet PDF-fil, eller velg Journaler (CSV) for å laste ned journalene som en Excel-fil. Sistnevnte kan være nyttig hvis du for eksempel trenger å overføre journalene dine til et annet system. Klikk deretter på ‘Eksporter’ og vent noen få minutter imens systemet forbereder filene dine for nedlastning. Vil du lære mer om Import / Export-funksjonen? Klikk her!