Tilleggstjenester

Med ‘Tilleggstjenester’ kan klientene dine legge til flere tjenester i en enkel booking. Dette kan være spesielt nyttig hvis du for eksempel ønsker å tilby pakkebehandlinger eller hvis du vil tilby kortere behandlinger i kombinasjon med dine vanlige tjenester. Appen er gratis og kan aktiveres i Apps-meny.

Hvordan legge til en ny ‘Tilleggstjeneste’

For å legge til en ekstra tjeneste, gå til ‘Tjenester’ i den øvre menylinjen og klikk på + Opprett ny. Dersom appen er aktivert finner du alternativet for tilleggstjenester her:

Alternativer for opprettelse av en ny tjeneste, 'Ekstra tjeneste' er markert

I følgende trinn kan du konfigurere den nye tilleggstjenesten:

1. Informasjon: Angi navnet på tilleggstjenesten, legg til en kort beskrivelse av tjenesten, og velg pris og varighet. Dersom du har ressurser knyttet til den ekstra tjenesten, kan du også legge til det her.
Legg til en tilleggstjeneste

2. Online Booking: Velg om tjenesten skal være tilgjengelig i din Online Booking eller ikke.

3. Tjenester: Velg en hovedtjeneste som skal knyttes til din nye tilleggstjeneste. Klikk deretter på + Legg til tjeneste for å lagre innstillingene. Når en klient booker hovedtjenesten i din Online Booking, vil de automatisk få tilbudet om å legge til den ekstra tjenesten. Du kan også velge å legge til tilleggstjenesten din til flere forskjellige hovedtjenester. Så snart alle relevante tjenester er valgt, klikker du på Legg til for å lagre tilleggstjenesten.

Legg en tjeneste til en hovedtjeneste

Du finner alle tilleggstjenestene nederst i tjenesteoversikten din, under ‘Ekstra tjenester’.