Legg til nye klienter

Alle eksisterende og fremtidige klienter bør lagres og registreres i systemet, slik at du enkelt kan opprette nye avtaler, sende fakturaer, meldinger og oppdatere klientens medisinske journaler. Heldigvis krever ikke dette mye arbeid fra deg. På denne siden vil du lære hvordan du legger til nye klienter i systemet manuelt, samt automatisk gjennom din Online Booking. Du kan også lese om hvordan du kan importere allerede eksisterende lister over klienter til din konto.

Legg til en ny klient manuelt

For å legge til en ny klient manuelt i systemet, gå til klientmenyen (‘Klienter’) og trykk på ‘Legg til klient’ øverst til venstre. Deretter kan du fylle ut informasjonen om din nye klient og opprette en ny klientprofil.

Knapp for å legge til en klient

Legg til nye klienter via din Online Booking

Hvis du planlegger å bruke Online Booking, kan nye klienter registrere seg online og automatisk bli lagt til i systemet. Dette betyr at når en ny klient booker en avtale via din Online Booking, vil systemet automatisk opprette en ny profil for dem. Den nye klientprofilen vil dermed umiddelbart være tilgjengelig i klientmenyen.

Det er helt opp til deg hvilken informasjon du ønsker å lagre om klientene dine. Under ‘Innstillinger’ –> ‘Online bestilling’ –> ‘Utseende‘ kan du velge hvilke felter du vil inkludere i skjemaet for Online Booking. Du kan også velge om det skal være obligatorisk for kunder å fylle ut feltene eller ikke. Den innsamlede informasjonen finner du deretter på klientens personlige profilside.

Aktiver hvilke felter som skal fylles inn av klientene når de registrerer seg i Online Booking

Et triks for den avanserte brukeren: Hvis du vil samle inn spesifikk informasjon fra dine nye klienter, kan du bruke appen ‘Ekstra felt’. Denne appen lar deg opprette dine egne felt og skreddersy dem etter dine behov. For å lese mer om appen, klikk her.

Importer lister over klienter til kontoen din

Hvis du allerede benytter et annet bookingsystem, har du sannsynligvis allerede en fil med lister over eksisterende klienter. Vi har derfor gjort det enkelt for deg å overføre klientlister til ditt system. For å importere en liste over klienter, gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Import / Eksport’. Last deretter opp ønsket fil og trykk på ‘Importer klienter’. Les gjerne mer om hvordan importerer filer via vår Import/Eksport funksjon her

Importer klienter

Filen må være i CSV-format. Hvis du har problemer med å importere filen eller hvis filen din ikke er i CSV-format, kan du kontakte kundeservicen på [email protected]. Teamet vårt vil da hjelpe deg med å importere klientlistene manuelt på en sikker måte.

Innleiere og klienter

Hos oss har du også muligheter for å ha innleiere. Dette er «ansatte» som betaler tilbake en del av sin omsetning til din klinikk. Når du oppretter en innleier har du mulighet til å redigere adgangen innleieren skal ha til systemet. Dette gjør du under «Innleiere», trykker på den du ønsker å endre tilgang til og så trykker du på «Rediger». Under «Tilgang» har du mulighet til å se og endre en innleiers tilgang når det gjelder klienter. Husk å lagre dersom du foretar deg endringer!

Tilgang for innleiere