Avtalestatus

Som terapeut eller behandler er kalenderen din et av de viktigste verktøyene for din praksis. Den lar deg være organisert og strukturert, samtidig som den holder styr på tiden din. Dersom du har mange avtaler er det viktig at du kjapt kan få et overblikk, og det er nettopp her ‘Avtalestatus’-appen kommer til god nytte!

Oppsett

Når appen er aktivert finner du de tilgjengelige statusene under innstillingene for ‘Avtalestatus’. Det er allerede noen forhåndsdefinerte, men du kan også opprette dine egne tilpassede statuser. Videre kan du velge hvilke statuser det skal være mulig å angi på dine klientavtaler.

Innstillinger for avtalestatus

Ved å trykke på ‘Legg til ny status’ åpnes et nytt vindu hvor du kan velge navn og ikon for din egendefinerte status. Deretter klikker du på Lagre, og den nye statusen din opprettes. Du vil heretter kunne finne statusen du har laget under innstillingene og bruke den til dine klientavtaler.

Legg til en ny status og velg et ikon

Når du har valgt hvilke statuser du vil bruke går du tilbake til Kalendersiden. Klikk deretter på den avtalen du ønsker å endre status på, og et nytt vindu vil åpnes. Som du kan se på bildet nedenfor, vises en rullegardinmeny med statusene idet du trykker på alternativet ‘Endre status’. Etter at du har valgt status vil den være synlig til høyre.

Angi en status for en avtale i kalenderen

Ikonene for statusene du har satt opp vil være synlige kalenderavtalene dine. Avtalene i kalenderen vil ha ikonene for den bestemte statusen synlig øverst i høyre hjørne. På denne måten vil du ha en klar oversikt over avtalene dine så snart du går inn i kalenderen din.

Ikonet for avtalestatusen er synlig til høyre for en avtale i kalenderoversikten

Avbestillinger kan alltid oppstå og ved å benytte deg av avtalestatuser kan du enkelt se hvor ofte de skjer. Dessuten kan du eksempelvis også se hvilke avtaler som har blitt ombooket, markere om en klient ikke har møtt opp til avtalen eller om avtalen er i gang. Med muligheten til å lage egne statuser har du frihet til å bruke denne appen på en hvilken som helst måte du måtte ønske!