Deaktiver dine ansatte

Vi er glade for å introdusere en ny funksjon som gir deg muligheten til å deaktivere ansatte i systemet. Denne funksjonen lar deg effektivt forhindre ansatte i å logge inn i systemet for en gitt periode eller inntil videre.

For å deaktivere en ansatt, følg disse enkle trinnene:

1. Gå til innstillinger
  2. Velg «Ansatte»: I innstillingene vil du se en kategori som heter «Ansatte». Klikk på denne kategorien for å få tilgang til funksjoner og innstillinger relatert til ansatte.
  1. Velg den ansatte du ønsker å deaktivere: Bla gjennom listen over ansatte for å finne den aktuelle ansatte som du ønsker å deaktivere.
  1. Deaktiver den ansatte: Når du har funnet den riktige ansatte, klikker du på vedkommendes navn eller på en dedikert knapp som indikerer «Deaktiver». Ved å trykke på denne knappen, blir den ansatte umiddelbart deaktivert i systemet.

Vi forstår hvor viktig det er å opprettholde kontrollen over ansattes tilgang, spesielt når det gjelder sikkerheten i systemet ditt. Ved å kunne deaktivere ansatte midlertidig eller permanent, gir denne funksjonen deg den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike scenarioer. For eksempel når en ansatt forlater selskapet eller trenger midlertidig inaktivitet.

Husk at du alltid kan aktivere deaktiveringsfunksjonen igjen hvis behovet skulle endre seg. Dette gir deg muligheten til å tilpasse tilgangen basert på selskapets behov.

Vi håper denne beskrivelsen har vært nyttig for å forstå og bruke den nye funksjonen for deaktivering av ansatte. Gjerne ta en titt på flere funksjoner og veiledninger i vårt hjelpesenter.

Kontakt vår kundeservice hvis du har spørsmål til hvordan deaktivere ansatte eller om du har andre spørsmål!

Vi håper at denne nye funksjonen vil være nyttig for deg i administrasjonen av ansatte i systemet. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer hjelp, nøl ikke med å kontakte vårt kundestøtteteam. Vi er her for å hjelpe deg! Du kan kontakte oss via mail: [email protected] og vi prøver å svare deg så fort som mulig.