Kombiner klienter

Noen ganger blir duplikater tilfeldigvis opprettet i listen over klienter. Dette kan for eksempel skje hvis en klient registrerer seg i din Online Booking flere ganger og oppretter en ny profil hver gang. Dersom du bare sletter duplikatet kan det imidlertid skape problemer. Kanskje klienten din har lagt inn annen viktig informasjon til forskjellige tider, noe som betyr at forskjellig informasjon om klienten er spredt over forskjellige klientprofiler. Eller kanskje du allerede har begynt å skrive i to forskjellige journaler for samme klient. Hvis du sletter duplikatet, kan dette derfor føre til store problemer.

Men ingen grunn til bekymring! EasyPractices ‘Kombinasjon’-funksjon gjør det mulig å slå sammen to forskjellige klientprofiler, og dermed kombinere informasjonen deres.

Hvordan kombinere klientprofiler

For å slå sammen to klienter, start med å gå til en av klientens profiler. Rett over klientens navn og adresse vil du finne alternativet ‘Kombiner klienter’. Klikk på denne og velg deretter hvilken klientprofil du ønsker å slå sammen med den nåværende. Klikk deretter på ‘Neste’.

Knapp for å kombinere klienter

I siste trinn vil du se en oversikt over de to profilene du ønsker å slå sammen. Som du kan se i eksemplet nedenfor, vil klientprofilen med mest data ha forrang, men dette kan du alltids endre. Det viktigste er at data fra begge profilene umiddelbart overføres til hovedprofilen. Dette betyr at viktig informasjon ikke vil gå tapt i prosessen, og at du nå kan finne all relevant informasjon i en enkelt profil.

Kombiner klienter til én hovedprofil

Til slutt trykker du på ‘Kombiner klienter’ for å slå sammen profilene, og du vil dermed kun ha én hovedklientprofil igjen i systemet ditt!

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close