Videomøter

Med Videomøter-appen har du muligheten til å tilby kundene dine virtuell konsultasjon og rådgivning. Appen gjør det enkelt å integrere EasyPractice med ditt favorittsystem for videomøter, slik at du kan invitere kundene dine til en videosamtale. Appen må aktiveres i EasyPractices App-meny og er gratis å bruke.

1. Oppsett

For å bruke ‘Videomøter’ må du først aktivere appen og sette den opp. Det gjør du ved å gå til Apps-siden og bla ned til ‘Videomøter’-appen. Deretter klikker du på ‘Aktiver’, som vil ta deg videre til innstillingene.

Valg av systemet i forbindelse med videmøter

Du får nå muligeten til å velge hvilket system du ønsker å bruke til å avholde videomøtene dine. Du kan velge mellom Whereby, Google Hangouts eller et annet system som du foretrekker. Etter at du har valgt et system blir du ført videre til neste trinn:

Felt for å sette inn link til online møterommet, samt en boks hvor man kan legge ved instruksjoner til møtet

Her kan du innsette linken til ditt virtuelle behandlingsrom og skrive en personlig eller generell instruksjon for møtet. Denne linken finner du inne på den plattformen du har valgt å bruke. Deretter er dette linken vi bruker til å sende ut til dine klienter, helt automatisk. Disse innstillingene kan du selvsagt endre når som helst. Det gjør du ved å gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Videomøter’. En annen måte å gjøre det på er å gå til Apps-siden, finne ‘Videomøter’ og trykke på knappen for innstillinger. Det vil ta deg til den samme siden. Dersom du har flere kalendere kan du også velge forskjellige innstillinger for dem her:

Innstillinger for videomøter til foskjellige kalendere

2. Send invitasjoner til videomøtet

Når du har konfigurert appen, er neste trinn å invitere kundene dine til videomøtet. Det gjør du på følgende vis:

• Først og fremst finner du den aktuelle klienten i kalenderen din, og trykker på avtalen:
En massasjeavtale i kalenderen
  • Ved å trykke på avtalen åpnes en meny. Menyen gir deg mange alternativer, som for eksempel redigering av avtalen, opprettelse av faktura og lignende, som kan sees på bildet nedenfor. Det vi er interessert i nå er å invitere klienten til et videomøte.
Detaljer om en avtale i kalenderen
  • Trykk på knappen ‘Inviter til videomøte’ og et nytt vindu åpnes. Linken du satt inn tidligere vil automatisk vises her, men du kan også endre den hvis det skulle være nødvendig. Vinduet kommer også med en boks der du kan skrive spesifikke instruksjoner for møtet, samt om du vil sende invitasjonen via e-post eller SMS. Ved å trykke på ‘Send invitasjon’, sendes invitasjonen og vinduet lukkes.
Send en invitasjon til et videomøte via e-post eller SMS

Det eneste som gjenstår nå er å trykke på linken og gjøre klar mikrofonen til det avtalte tidspunktet!