Klient Login

‘Klient Login’ er en sentral funksjon i EasyPractice. Det muliggjør for at klientene dine kan logge seg inn på sin personlige klientprofil, hvor de kan booke en ny avtale, melde seg på arrangementer, motta krypterte meldinger og mye mer. Med en sikker påloggingsprosess er denne funksjonen en trygg måte for deg å håndtere dine klienters informasjon konfidensielt på.

Hvorfor bruke Klient Login?

Med Klient Login må klientene identifisere seg med en kode som er sendt til deres personlige e-post eller telefonnummer. Koden kan kun brukes én gang og vil automatisk utløpe etter en stund. Klientinnlogging er derfor en trygg måte å håndtere konfidensiell kommunikasjon med dine klienter, uavhengig om det handler om å booke en ny time eller sende dem medisinske journaler.

Videre automatiserer Klient Login andre deler av bookingprosessen, for eksempel kansellering av avtaler eller bruk av klippekort. Dette kan være spesielt nyttig hvis du tilbyr tilbakevendende arrangementer eller kurs med en gruppe av deltakere.

Slik aktiverer du Klient Login

Start med å gå til ‘Innstillinger’ i den øverste menylinjen og klikk på ‘Online Booking’. Her finner du menylinjen med navnet ‘Klient Login’. For å aktivere Klient Login trykker du bare på funksjonen hvor det står ‘Aktiver Klient Login’:

Du kan velge om det skal være et krav å bruke Klient Login for å booke time. Du kan også velge om klientene dine skal kunne registrere seg selv i Klient Login. Til slutt kan du legge til en kort beskrivelse som vil være synlig på klientenes personlige side.

Merk: Hvis du bruker appen ‘Arrangementer’, er det noen flere innstillinger for Klient Login som du vil finne i innstillingene for Arrangementer. Det er viktig å være oppmerksom på at avtaler bare gjelder vanlige en-til-en avtaler. For å gjøre det til et krav å bruke Klient Login når man melder seg på et arrangement, eller for å gjøre det mulig å melde seg av et arrangement, gå til ‘Innstillinger’ i den øvre menylinjen og klikk på ‘Arrangementer’. For å lære mer om Arrangement-appen, klikk her.

Kansellering av avtaler

I den samme Klinet Login-menyen kan du gjøre det mulig for klientene dine å kansellere avtalene sine med deg. Du kan selv bestemme hvor sent det er mulig å kansellere en avtale. Det er også opp til deg om du behøver å bekrefte kanselleringen før den godtas:

Vis fakturaer og tidligere avtaler

Du kan også velge hvilken informasjon klientene dine vil se når de logger seg på sin klientside.

Fakturaer:

Tidligere avtaler:

Andre apper relatert til Klient Login

‘Sikre meldinger’ er en ekstra app i EasyPractice som kan aktiveres i App-menyen. Appen gjør det mulig for deg å sende krypterte meldinger og filer til klienten din. Meldinger kan deretter leses av klientene dine når de logger seg på sin klientside. For å lære mer om appen ‘Sikre meldinger’, klikk her.

Appen ‘Klippekort’ gjør det mulig for deg å selge klippekort til klientene dine. De kan deretter enkelt brukes av klientene dine når de booker en ny avtale eller et arrangement. Siden klipperkortet er knyttet til en bestemt klient, må du aktivere Klient Login for at klientene dine skal kunne identifisere seg. Les mer om ‘Klippekort’-appen her!

Til slutt kan du la klientene dine logge inn via Facebook-kontoen sin i stedet for å bruke en unik passordkode hver gang. Dette vil spare tid for dem når de booker time hos deg. Det er viktig å merke seg at EasyPractice kun samler informasjon om klientenes e-postadresser og profilbilder. Facebook, derimot, vil ikke motta informasjon om klienten fra EasyPractice.

For å aktivere Facebook-pålogging, behøver du kun å aktivere appen i EasyPractices App-meny. Den alternative innloggingen vil da vises i din Online Booking:

Hvordan ser det ut for klientene mine?

Når en klient har logget på sin personlige klientside, vil de finne en rekke alternativer avhengig av innstillingene og appene du har aktivert:

  • Klientens klippekort og antall klipp igjen på et bestemt klippekort.
  • Alle fremtidige og tidligere avtaler.
  • Alternativet for å kansellere avtaler.
  • Beskjeder sendt via appen ‘Sikre meldinger’.
  • Booke en ny avtale eller et arrangement med deg:

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close