Bursdagsvarsler

Med bursdagsvarsler appen aktivert slipper du å gå glipp av en eneste bursdag til en av dine klienter! Du vil få varsel på selve fødselsdagen, men du kan også enkelt sortere klienter etter når de har bursdag.

Det første du må gjøre er å gå til Apps i EasyPractice-toppmenyen. Her blar du ned til du finner «Bursdagsvarsler», og aktiverer denne.

Bursdagsvarsler app EasyPractice

Når appen er aktivert vil du få et nytt varsel hver gang en av dine klienter har bursdag. Når du vet dette kan du enkelt opprette en SMS eller E-post hvor du sender en hyggelig hilsen.

Aktivert bursdagsmelding

Sorter etter når de har bursdag

Dersom du ønsker en oversikt over hvem av dine klienter som har bursdag i den aktuelle måneden kan dette enkelt gjøres. Først trykker du på klienter i toppmenyen. Deretter velger du «Kommende bursdager» på «Alle klienter», slik som bildet under viser.

Nå vil EasyPractice-systemet velge ut klienter som har bursdag snart. Dette gjør at du kan lage en hilsen i forkant av bursdagen deres, eller begynne å planlegge en bursdagsgave.

Send en bursdagshilsen

Idet du har sortert ut alle klientene dine med kommende bursdager, kan du innunder den bestemte klientprofilen se hvor gammel klienten blir. I tillegg, vil det være en knapp for ‘Ønsk gratulerer med dagen!’. Hvis du trykker på denne knappen kan du sende en bursdagshilsen til klienten, enten via e-post eller SMS. Her kan du skrive en personlig, hyggelig hilsen til vedkommende, og vise at du bryr de. Føler du deg ekstra gavmild? Så kan du for eksempel sende med et gavekorten rabattkode eller gjøre klar en liten overraskelse neste gang klienten kommer til klinikken din. Det vil klienten din helt sikkert sette stor pris på!

E-post notifikasjon for bursdagshilsen