Betalingsmåter for arrangementer

Online betalinger

Hvis du har aktivert vår egen online betalingsløsning EasyPay, vil du også kunne aktivere online betalinger for arrangementene dine. Dette anbefales vanligvis, spesielt hvis du forventer mange deltakere. Online betaling kan på en enkel måte aktiveres når du oppretter et arrangement eller et kurs. Det kan også aktiveres for et allerede eksisterende arrangement ved å klikke på arrangementet og velge ‘Rediger arrangement’ –> ‘Innstillinger’.

På samme måte som for tjenester kan du velge mellom:

• Ingen betaling kreves ved påmelding
  • Betaling kreves ved påmelding
  • Betaling ved påmelding er valgfritt
Velg hvilken måte klienter skal betale for et arrangement på

For å lese og lære mer om EasyPay og hvordan online betalinger fungerer, sjekk ut vår komplette EasyPay-guide her.

Fakturering

Hvis du foretrekker å sende manuelle fakturaer til deltakerne etter påmeldingen, kan du bruke fakturerings-funksjonen i systemet. Heldigvis trenger du ikke opprette en egen faktura for hver deltaker. I stedet trenger du kun å klikke direkte på et arrangement i kalenderen din og velge ‘Fakturering’. Her kan du raskt markere alle deltakerne og sende en fakturaen til dem:

Funksjon som gjør det mulig å fakturere alle deltakere av et arrangement på en gang

Vær oppmerksom på at standardteksten for fakturaer vil bli brukt i denne e-posten. For å redigere teksten på fakturaen, gå til ‘Innstillinger’ –> ‘Faktura’ –> ‘Fakturatekst’. Du kan også redigere e-posten som inneholder en link til fakturaen din ved å gå til ‘Innstillinger’ –> ‘E-post og SMS’ og redigere meldingen under ‘Faktura’.

For å lese og lære mer om fakturafunksjonen og tilhørende betalingsalternativer, sjekk ut guiden vår her.