Abonnementer

Med denne appen vil du kunne tilby abonnementer på tjenestene dine til klientene dine. Når du oppretter et nytt abonnement under dine innstillinger, vil dette vises i din online booking. Da har klientene dine mulighet til å velge det neste gang de logger seg på for å bestille. Dette er en gratis applikasjon fra oss til deg og du vil finne den i vår appstore. Eneste kravet er at du må være tilknyttet EasyPay. Grunnen til dette er at abonnementets betaling kan fornyes automatisk når klients periode skal fornyes. Dette skjer automatisk med abonnementer app`en.

Videre skal du også aktivere Online Booking, sammen med Klient Login, for å ta i bruk Abonnementer! Dette er fordi klientene selv skal gå inn og gi EasyPay samtykke til å kontinuerlig oppkreve betaling som skal skjer over din Online Booking side!

Du aktiverer Abonnement appen ved å klikke på «Aktiver» i vår app-meny!

Abonnementer i appstore

Opprett nye abonnementer

Når du skal opprette et nytt abonnement, gjør du dette under «Innstillinger» -> «Abonnementer» og så trykker du på «Opprett nytt abonnement«. Du vil da få opp følgende vindu:

Opprett nytt abonnement

Her må du gjøre følgende:

• Lage et navn for abonnementet ditt og legge til en beskrivelse
  • Bestemme om abonnementet skal være synlig i din online booking
  • Bestemme pris og moms
  • Angi frekvensen på abonnementet.

Som alle andre abonnementer, har du mulighet til å velge frekvensen på abonnementet. Her kan du velge mellom ukentlig, månedlig eller årlig.

Husk alltid å lagre før du forlater siden du er på og har gjort endringer.

Administrer dine abonnementer

Etter at du har opprettet abonnementene du ønsker å tilby, kan du administrere og redigere de under dine innstillinger og ved å trykke på den aktuelle abonnementet som du ønsker å administrere.

Her vil du også få en oversikt som viser statusen på abonnementet, antall kjøp og totalt fakturert beløp! Videre vil du også få en liste over klienter som har tilsluttet seg et abonnement hos deg. Det gjør at du får en bedre oversikt!

Oversikt over abonnementer

Legg dine abonnement i din online booking

Når du oppretter et nytt abonnement, kan du velge om du ønsker at denne skal vises i din online booking eller ikke. Alt du må gjøre her å huske å krysse av på denne før du lagrer ditt nye abonnement.

Tilgjengelig i Online Booking

Dersom du velger at abonnementet ditt ikke skal være tilgjengelig for online booking, vil det endre status fra «Tilgjengelig» til «Ikke tilgjengelig» under dine innstillinger.

Når du har valgt at den skal være tilgjengelig, vil det bli opprettet en ny fane i dine Online Booking som heter «Abonnementer«. Her vil klientene dine har mulighet til å se de du tilbyr og kjøpe den de ønsker seg.

Inne i online bookingen

Under abonnementer vil det da se slik ut:

Oversikt over abonnementer i din Online Booking

Her vil da klienten velge den den måtte ønske, legge inn informasjonen sin og betalingsinformasjon. Alt dette går gjennom vår betalingsløsning EasyPay. Dersom du ikke har aktivert denne funksjonen, vil du finne en komplett veiledning her. Når en klient har kjøpt en abonnement vil du kunne se at informasjonen inne på abonnementet i systemet har endret sett. Dette gjør at du alltid vil ha oversikt over aktive abonnementer under dine innstillinger. Du vil også kunne se faktura, neste trekk dato etc.

Når klienten har opprettet et abonnement vil de kunne administrere dette under «Dine side» i dine Online Booking. Her kan de se når neste trekk dato er og velge å avslutte abonnementet dersom det er ønskelig. Dersom abonnementet er gyldig i en periode etter oppsigelse, vil de ha muligheten til å aktivere abonnementet igjen i denne perioden.

Videoguide

Send og motta e-post varsel

Under «Innstillinger» -> «E-post og SMS» vil du kunne administrere dine varsler for abonnementer.

Få eller send varsel

Her er det allerede aktivert at det skal sendes bekreftelse på tilmelding og avmelding, og at et varsel skal sendes dersom det skjer en prisendring på abonnementet. Her kan du spesialtilpasse mailen før den sendes ut til kunden. Dersom du velger å foreta endringer her inne så er det viktig at du husker å lagrer før du går ut?