Din profil

Under ‘Din profil’ i Innstillinger-menyen vil du kunne endre en rekke sentrale innstillinger for systemet. På denne siden vil du lære hva alle disse innstillingene innebærer og hva du bør være spesielt klar over.

Personlig informasjon i din profil

Se og rediger personlig informasjon i din profil.

Navnet og adressen du oppgir under ‘Din profil’ vil også være synlig på siden for Online Booking og på fakturaene du sender til klientene dine. Derfor anbefales det at navnet og adressen ikke er personlig, men følger virksomheten/klinikken din. Bildet du laster opp vil også være synlig i din Online Booking. En bedriftslogo eller et vennlig bilde av deg selv kan derfor være det mest passende valget.

Alle meldinger du sender til klientene dine i systemet, enten automatisk eller manuelt, sendes fra e-postadressen og telefonnummeret du oppgir i profilen din. Det er foreløpig ikke mulig å motta svar eller varsler til flere forskjellige e-postadresser eller telefonnumre.

Organisasjonsnummer

Her kan du legge inn organisasjonsnummeret ditt. Organisasjonsnummer er i Norge et nisifret registreringsnummer som tildeles av Enhetsregisteret ved Brønnøysundregistrene for en organisasjon. Dersom du ikke har et organisasjonsnummer kan du la dette feltet stå tomt.

Last ned databehandleravtale

Last ned databehandleravtalen for å lære mer om hvordan vi holder din personlige informasjon på forsvarlig vis.

Last ned databehandleravtale

Endre språk på systemet

Du kan velge å endre språket i systemet til norsk, dansk, svensk eller engelsk. Klikk deretter på ‘Lagre innstillinger’ øverst på profilsiden for å lagre endringen.

Språket vil avgjøre hvilket språk du har på kontoen din. Det vil også avgjøre hvilket språk klientene dine vil se i din Online Booking. Vær imidlertid oppmerksom på at standardmeldingene til e-postene og SMS-ene dine ikke automatisk endres i henhold til systemspråket. Sørg derfor for at meldingene du vil sende automatisk til klientene dine, eksempelvis bestillingsbekreftelser eller fakturaer, redigeres manuelt.

SMS-avsendernavn

Velg hvilket navn eller telefonnummer som skal brukes når du sender SMS-meldinger til klientene dine fra systemet. Merk at du må bruke et telefonnummer hvis du vil at klientene dine skal kunne svare på meldingene dine direkte. Dette kan du endre i «innstillinger» og «din profil».

SMS avsendernavn