Sikre meldinger

Sikkerhet og konfidensialitet er utrolig viktig i enhver virksomhet, og spesielt innenfor medisin. Derfor har vi opprettet et meldingssystem med dette for øye. Meldingene mellom deg og klientene dine er krypterte, sikre og GDPR-kompatible. Med denne utvidelsen kan du sende generelle meldinger, fakturaer, journalinnlegg og andre filer.

Oppsett

På samme måte som mange andre apper, må sikre meldinger først aktiveres. Gå til vår Apps-meny, bla ned til ‘Sikre meldinger’ og klikk på ‘Aktiver‘. Når det er gjort, kan du gå til innstillingene for tjenesten og aktivere automatisk svar. Dersom automatisk svar er slått på, vil klientene dine motta en beskjed etter at de har sendt deg en sikker melding. Her kan du også skrive hva det skal stå i det automatiske svaret.

Innstillinger for sikre meldinger

Du finner de sikre meldingene i vedkommendes klientprofil. Første gang du ønsker å sende en sikker melding til en klient, må du sørge for at du har riktig e-postadresse og/eller telefonnummer.

Meldingsforside på en klients profil

Så snart du har korrekt kontaktinformasjon for klienten, kan du trykke på varslingsknappen for å velge om du vil sende meldingene via E-post eller SMS, eller begge deler.

Velg å varlse klienten via E-post eller SMS ved nye meldinger gjennom systemet.

Rett ved siden av varslingsknappen er det en knapp hvor du kan legge til filer. Du kan legge ved fakturaer, kreditnotaer, journalinnlegg eller andre filer fra datamaskinen din.

Legg til en faktura, en kreditnota, et journalnotat, en journalfil eller en annen fil til meldingen som sendes til klienten.

På denne måten kan du trygt kontakte klientene dine når som helst, og sende de nødvendige filene!

Du kan også aktivere at sikre beskjeder skal slettes innen 30 dager! Dette er for å sikre at du ikke oppbevarer mere informasjon enn du trenger

Slett meldinger innen 30 dager