Legg til nye tjenester

Hvordan legge til en tjeneste

Begynn med å gå til tjenesteoversikten din. Det gjør du ved å trykke på ‘Tjenester’ i den øvre menylinjen. Klikk deretter på ‘Opprett ny’ for å opprette din første tjeneste.

Knapp for å opprette en ny tjeneste i Tjenesteoversikten

Her vil du kunne velge mellom fire alternativer. For å legge til en vanlig tjeneste, velg ‘Opprett ny tjeneste’.

Alternativer for opprettelse av en ny tjeneste

Deretter vil du kunne redigere den nye tjenesten på en rekke ulike måter:

Angi informasjon om den nye tjenesten. Det inkluderer navn, en beskrivelse, varighet, pris og kalender.

All informasjon om tjenesten din vil være synlig for klientene dine – enten i din Online Booking, i bekreftelsesmeldingene eller fakturaene du sender til klientene dine gjennom systemet. Prøv derfor å være så informativ som mulig med hensyn til tjenesten du tilbyr. I det første trinnet kan du legge til eller velge:

• Navnet på tjenesten din. Hold det kort, men informativt.
  • Om tjenesten skal tilhøre en tjenestegruppe eller ikke. Tjenestegrupper er en fin måte å organisere tjenestene dine på i din online booking. Les mer om tjenestegrupper her.
  • En kort beskrivelse av tjenesten din.
  • Varigheten av tjenesten din.
  • En automatisk pause etter en avtale. For eksempel, hvis du vet at du trenger 15 minutter etter avtalen for å oppdatere klientens journal, så legg til en pause på 15 minutter i tjenestene dine slik at den alltid er inkludert i kalenderen din.
  • Farge på tjenesten din. Fargen vises i kalenderen din, slik at du kan holde de forskjellige avtalene og tidsplanen i orden.
  • Prisen på tjenesten din. Hvis du vil vise momssatsen til klientene dine, klikker du på moms og velger deretter hvilken momssats som skal brukes.
  • Hvilken kalender tjenesten skal tilhøre. Hvis du gjør en tjeneste tilgjengelig i alle kalendere, vil kundene dine kunne booke denne tjenesten på alle steder, ansatte eller lignende.

Til slutt klikker du på ‘Neste’ for å lagre endringene. I det siste trinnet kan du velge om tjenesten skal gjøres tilgjengelig i din Online Booking. Klikk deretter på ‘Legg til’ for å legge til den nye tjenesten.

Rediger tjenestene dine

De nye tjenestene dine vises automatisk i oversikten over tjenestene, samt pris og varighet. Tjenesten kan alltid redigeres ved å klikke på tjenesten du har opprettet.

Tjenesteoversikten i EasyPractice