Legg til nye tjenester

Begynn med å gå til tjenesteoversikten din. Det gjør du ved å trykke på ‘Tjenester’ i den øvre menylinjen. Klikk deretter på ‘Opprett ny’ for å opprette din første tjeneste.

Opprett ny tjeneste i "Tjenester". Opprett ny knapp.

Her vil du kunne velge mellom fire alternativer. Legg til nye tjenester ved å trykke på alternativet ‘Opprett ny tjeneste’.

Alternativer for opprettelse av en ny tjeneste

Deretter vil du kunne redigere den nye tjenesten på en rekke ulike måter:

Ny tjeneste

All informasjon om tjenesten din vil være synlig for klientene dine – enten i din Online Booking, i bekreftelsesmeldingene eller fakturaene du sender til klientene dine gjennom systemet. Prøv derfor å være så informativ som mulig med hensyn til tjenesten du tilbyr. I det første trinnet kan du legge til eller velge:

• Navnet på tjenesten din. Hold det kort, men informativt.
  • Om tjenesten skal tilhøre en tjenestegruppe eller ikke. Tjenestegrupper er en fin måte å organisere tjenestene dine på i din online booking. Les mer om tjenestegrupper her.
  • En kort beskrivelse av tjenesten din.
  • Varigheten av tjenesten din.
  • En automatisk pause etter en avtale. For eksempel, hvis du vet at du trenger 15 minutter etter avtalen for å oppdatere klientens journal, så legg til en pause på 15 minutter i tjenestene dine slik at den alltid er inkludert i kalenderen din.
  • Farge på tjenesten din. Fargen vises i kalenderen din, slik at du kan holde de forskjellige avtalene og tidsplanen i orden.
  • Prisen på tjenesten din. Hvis du vil vise momssatsen til klientene dine, klikker du på moms og velger deretter hvilken momssats som skal brukes.
  • Ressurser. Dersom du har utstyr eller behandlingsrom, så kan du nå knytte dette opp mot tjenestene dine gjennom vår ressursforvaltning. Les mer om ressursforvaltning her.
  • Hvilken kalender tjenesten skal tilhøre. Hvis du gjør en tjeneste tilgjengelig i alle kalendere, vil kundene dine kunne booke denne tjenesten på alle steder, ansatte eller lignende.

Til slutt klikker du på ‘Neste’ for å lagre endringene. I det neste trinnet kan du velge om tjenesten skal gjøres tilgjengelig i din Online Booking.

Gjør tjenestene dine tilgjengelig for online booking

Hvis du ønsker at klientene dine skal kunne bestille den nye tjenesten din online, må tjenesten gjøres tilgjengelig for Online Booking. Deretter kan du velge å angi en bestillingsgrense for den spesifikke tjenesten. Det vil si at du kan sette en begrensning for hvor mange ganger tjenesten kan bookes i løpet av en dag. For eksempel, hvis du ikke har nok kapasitet, ressurser eller plass til å gjennomføre en bestemt type behandling et ubegrenset antall ganger.

Angi innstillinger for Online Booking for en ny tjeneste. Det inkluderer bestillingsgrense og betalingsalternativer.

Dersom du bruker vår egen online betalingsløsning, EasyPay, kan du angi hvordan klientene dine skal betale for denne tjenesten. I tillegg kan du gjøre det mulig for klientene dine å dele opp beløpet og betale for tjenesten i flere rater med appen ‘Nedbetaling‘. Klikk avslutningsvis på ‘Neste’ for å lagre innstillingene dine.

Avslutningsvis kan du velge å legge til en ekstra tjeneste til hovedtjenesten. Når kunder velger denne tjenesten i Online booking vil de motta et tilbud om å legge til en tilleggstjeneste. Disse ekstra tjenestene vil dele samme innstillinger som tjenesten de er tilknyttet (som kalender, tilgjengelighet og betaling). Trykk deretter på ‘Legg til’ for å fullføre opprettelsen.

Rediger tjenestene dine

De nye tjenestene dine vises automatisk i oversikten over tjenestene, samt pris og varighet. Tjenesten kan alltid redigeres ved å klikke på tjenesten du har opprettet.

Sa alle dine tjenester i tjenesteoversikten i EasyPractice

Abonnementer

Dersom du f.eks tilbyr massasje kan det være du har klienter som ønsker å komme fast en gang i måneden, eller en gang i uken. Dette kan løses ved vår abonnements tjeneste som er tilgjengelig i vår app-store. Her kan du opprette så mange abonnementer du måtte ønske og så kan dine klienter tilmelde seg gjennom din online booking.