Refunder klientene dine

Du kan enkelt gjøre en tilbakebetaling gjennom systemet hvis du bruker EasyPay – vår egen online betalingsløsning. For å lære mer om refusjon av onlinebetalinger, se vår komplette guide her.

Dersom du for øyeblikket ikke benytter deg av vårt online betalingsalternativ, kan du fortsatt bruke systemets fakturafunksjon til å sende kreditnotaer til kundene dine. En kreditnota skal alltid være knyttet til den opprinnelige fakturaen hvis du skal foreta en tilbakebetaling.

Hvordan opprette en kreditnota

For å opprette en kreditnota manuelt, gå til ‘Fakturaer’ i den øvre menylinjen og klikk på Opprett ny kreditnota.

Knapp for opprettelse av en ny kreditnota på Fakturasiden

Her kan du velge hvilken faktura du vil knytte til kreditnotaen. All nødvendig informasjon om fakturaen vil da automatisk bli overført til kreditnotaen.

Velg en faktura som det skal opprettes en kreditnota for

Klikk deretter på ‘Godkjenn kreditnota‘ for å lagre kreditnotaen. Til slutt sender du kreditnotaen til klienten din som en kvittering for refusjonen ved å velge alternativet ‘Send faktura’.