To-faktor sikkerhet

Som en terapeut eller behandler er det uunngåelig å være en del av den digitale verden. Derfor er det veldig viktig å sørge for at all sensitiv data lagres sikkert og ikke kan nås av uautoriserte personer. Vi tilbyr en to-faktor auteniseringsfunksjon for å legge til et ekstra lag med sikkerhet når du logger deg inn på kontoen din. Utover et standard brukernavn og passord, får du en sekssifret kode på telefonen din via Google Authenticator-appen som du må bruke for å logge på systemet.

Oppsett av to-faktor sikkerhet

Først og fremst må du finne appen på Apps-siden og aktivere den. Aktivering består av noen få trinn:

To faktor autentisering
  • Installer appen Google Authenticator på smarttelefonen din.
  • Åpne appen og skann QR-koden som vises på skjermen, eller bruk den angitte koden.
Scan QR kode
  • Deretter vil du se en sekssifret kode i appen. Denne skal du taste inn i feltet i innstillingene.
Skriv inn siffer
  • Så snart du trykker på ‘Aktiver’ er appen din klar til bruk!

Når du senere skal logge inn på kontoen din, vil det samme prinsippet bli brukt. Du må taste inn både passordet ditt og den ekstra 6-sifrede koden fra appen. På denne måten tilfører du et ekstra lag av sikkerhet til kontoen din. Det er viktig å holde dataen ordentlig sikret, og denne to-faktor autentiseringen bør lette bekymringene dine!

Vi tilbyr også innlogging via BankID, slik at dersom du ønsker å ta i bruk det, kan du lese mer om det på vår hjelpeside her.