Zettle POS

Zettle POS bygger handelsverktøy, slik som mobilkortlesere og salgssteder som gir små bedrifter muligheten til å konkurrere med de store aktørene. Zettle er en del av PayPal – familien, men du kan også bruke den med vår betalingsløsning EasyPay.

Aktiver Zettle-integrasjonen

Starte med å logge inn på din konto og gå til «Apps»-menyen. Du finner Zettle appen nede under «Betaling» kategorien. Her kan du aktivere integrasjonen ved å klikke på «Aktiver» under Zettle-appen. Integrasjonen er helt gratis å aktivere.

Logg dere på Zettle-kontoen din og kontroller integrasjonen mellom kontoen din og Zettle. I trinn 2 vil du kunne velge om refusjon fra Zettle automatisk skal generere en kreditnota i systemet ditt. Hvis du ikke velger å aktivere alternativet, vil refusjon fortsatt være tilgjengelig i systemet. Den eneste forskjellen er at Zettle ikke oppretter kreditnotaen automatisk. Du kan alltid endre innstillingene for dette senere under Innstillinger -> Zettle i kontoen din.

Send faktura Zettle

Klikk på «Send til Zettle» og godta at du vil sende fakturaen. Den vil da umiddelbart bli registrert hos Zettle. Neder på fakturaen vil du se at fakturaen er registrert i Zettle:

Klikker du på «Gå på produkt» vil du automatisk se fakturaen i Zettle. Du vil se all informasjon om fakturaen som er opprettet i systemet ditt, som i skjermbildet nedenfor:

Registrer betalingen fra Zettle i systemet ditt

Når fakturaen er i Zettle, kan du ta betalt for tjenesten via kortterminalen din. Når betalingen er gjennomført, vil den automatisk bli registrert som betalt i ditt system. Bare klikk på fakturaen under «Fakturaer»-menyen, og du vil se statusen «Betalt med Zettle» til høyre i fakturaen.

Merk også at så snart betalingen er registrert som betalt, vil fakturaen forsvinne fra Zettle og vil kun være synlig på kontoen din i vårt system.