Opprydding

Med nye regler og forskrifter på plass, er terapeuter og behandlere avhengig av å håndtere data på riktig måte. Med vår Oppryddings-app kan du enkelt finne klienter som har vært inaktive over lengre tid. Du kan selv angi hvor lang tid det skal gå før dataen skal slettes, og så vil EasyPractice håndtere dette automatisk. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for å rydde opp i noe manuelt. Dersom du er forpliktet til å slette sensitive data, for eksempel etter fem år, setter du bare kontoen din til å slette klienter som har vært inaktive i fem år.

Oppsett

Først må du gå til Apps-siden og finne appen ‘Opprydding’. Klikk deretter på ‘Aktiver’ og konfiguer innstillingene. Her kan du velge inaktivitetstiden som klientene skal slettes etter. Kort sagt kan du velge et hvilket som helst antall år, enten som du selv ønsker eller som forskriftene dine krever. I tillegg til tidsrammen kan du også spesifikt definere hva ‘Ingen aktivitet’ betyr for deg. Her vil det være flere alternativer, som for eksempel: ingen avtaler, ingen journaler, ingen e-poster eller SMS, og så videre.

Sett opp Opprydding-appen

Etter at du har konfigurert appen, kan du se og redigere den i innstillingermenyen (‘Innstillinger’ –> ‘Opprydding’). Her vil du også kunne se alle klientene som er kategorisert som inaktive i den valgte tidsperioden. Syv dager før en klient blir slettet vil du motta et varsel. Du har selv mulighet for å annullere slettingen av klienten, hvis klienten ikke skal slettes.

Se og rediger innstillinger for Opprydding-appen

Vi har mottatt meldingen din

Kundeservice-teamet vårt vil ta kontakt så fort som mulig for å hjelpe deg.

Oi da!

Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt oss direkte på [email protected]

Har du spørsmål? close