Apper

På vår plattform tilbyr vi mange funksjoner som er helt nødvendige for å drive en praksis. Noen av appene anses som essensielle og er derfor inkludert i alle plan. Mens andre er utvidelser og kun tilgjengelige i et oppgradert plan. De essensielle aktiveres med det samme, og enkelte, både gratis og de med en ekstra kostnad, må aktiveres manuelt. Årsaken til dette er at noen apper krever at du setter dem opp. På denne måten kan du velge hvilke du trenger, og unngå å bli overveldet av unødvendige utvidelser.

Hvordan legge til apper

Så snart ditt abonnement er aktivert kan du se alle appene du har tilgjengelig for øyeblikket øverst i toppmenyen. Det vil antakeligvis være apper du ønsker å ha i systemet ditt, men som ikke er aktivert enda. I gitt tilfelle blir du nødt til å aktivere dem selv. Den gode nyheten er at dette er veldig enkelt og ikke minst utrolig fort gjort!

Det første du må gjøre er å gå til Apps-menyen. Du finner denne siden ved å trykke på ‘Apps’ i den øvre menylinjen. Her vil også de andre appene være synlige så snart de er aktivert, slik at du etterfølgende enkelt kan nå dem.

Toppmenyen

På Apps-siden får du en komplett oversikt over alle de tilgjengelige appene som vi tilbyr. De som enda ikke er aktivert vil ha en ‘Aktiver’-knapp. Ved å klikke på denne knappen aktiveres appen. På samme måte vil de aktiverte appene ha alternativet ‘Deaktiver’, i tilfelle du ikke lenger har bruk for dem.

Vi utvikler stadigvekk nye apper som vil fremkomme øverst på denne siden, til høyre for ‘Nye apper’-kategorien. Det gjelder for eksempel vår seneste integrasjon til kassasystemet Zettle og appen ‘Online kurs’. Likeledes, utvider vi kontinuerlig de eksisterende appene med nye funksjoner og forbedringer etter tilbakemeldinger fra brukerne våre. En av de siste oppdateringene våre inkluderer blant annet muligheten for de ansatte å motta personlige Online Booking-notifkasjoner, samt opprette personlige bookingbekreftelser. Begge disse funksjonene hører til ‘Ansatte’-appen.

Zettle-app

Dersom en app er aktivert, kan du trykke på ‘Innstillinger’ og sette den opp på en måte som fungerer godt for deg. Du finner de samme innstillingene ved å gå til ‘Innstillinger’ i den øvre menylinjen, og deretter trykke deg videre til den relevante appen. De fleste apper har en rekke forskjellige innstillinger, slik at du kan tilpasse de etter deg og din virksomhets behov.

Apper i appsmenyen

Apper med ekstra kostnad

Alle apper har en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve dem og se om de fungerer for deg – helt uten betalingsforpliktelse. De forskjellige prisene fremgår tydelig idet du er nødt til å aktivere appene separat. De kan på samme måte deaktiveres og tas av betalingsplanen din hvis du ikke lenger har bruk for dem. Systemet kan tilpasses helt etter dine behov.

'Ansatte'-appen

Appene med en ekstra kostnad på plattformen vår er:

Deres funksjoner og priser diskuteres i de spesifikke sider om dem.