Ekstra felt

Appen «Ekstra felt» gjør det mulig for deg å legge til ekstra felt i din Online Booking og i klientprofilene. På denne måten kan du samle inn mer og skreddersydd informasjon om klientene dine når de booker en avtale hos deg. Appen er gratis og kan aktiveres i menyen ‘Apps’.

Aktiver ekstra felt

Legg til et nytt ekstra felt

For å legge til et nytt felt, gå til ‘Innstillinger’ i toppmenyen og klikk på ‘Ekstra felt’. Trykk deretter på ‘Legg til et nytt felt’. Her kan du redigere og legge til det nye, skreddersydde feltet:

Legg til ekstra felt

Under Type kan du velge mellom flere alternativer:

• Kort tekst: Når du kun ønsker at klientene dine skriver noen få ord, som for eksempel et navn eller en adresse.
  • Lang tekst: Når du vil ha et mer utfyllende svar fra klientene dine, for eksempel om deres nåværende helsetilstand eller allergier.
  • Nummer
  • Dato

Navn på felt er navnet på feltet eller spørsmålet som du vil stille klientene dine. Velg derfor et navn som er klart og kortfattet.

Til slutt velger du om du ønsker at feltene skal være synlig i din Online Booking og/eller når klientene registrerer seg til et arrangement. Du kan også velge om det kreves å fylle ut feltet når klienter booker en avtale hos deg. Klikk deretter på Lagre for å legge til det nye feltet.

Alle de opprettet tilpassede feltene kan alltid bli funnet og redigert under ‘Innstillinger’ –> ‘Ekstra felt’.

Innstillinger for Ekstra felt

De vil også vises i innstillingene for din Online Booking sammen med de andre feltene:

Aktiver hvilke felt som skal være tilgjengelig og angi om de er obligatoriske

Finn samlet informasjon om klientene dine

All informasjon samlet fra Ekstra felt finner du i klientens personlige profil:

Klientprofil med informasjon fra Ekstra Felt

For å redigere eller legge til ny informasjon om klienten din, klikk på ‘Rediger’ og velg deretter menyen:

Rediger klient opplysninger