Innleiere

Denne appen gir den muligheten for å opprette innleiere dersom dette er noe bedriften din benytter seg av. Her vil hver innleier få sin egen innlogging til din konto og du ville kunne ha muligheten til å til å kontrollere hvor mye tilgang og innsyn til de skal ha på din konto. Dette er med på å opprettholde sikkerheten i din bedrift!

Ettersom denne tjenesten skjer via din Online Booking, er det et krav at den må være aktivert. Denne appen hjelper videre klinikken med å leve opp til leieavtalen om delt inntekt ved å gi tydelig innsikt i hva klinikken skylder leietaker. Innleier appen koster NOK 49,00 pr.måned pr. innleier og du vil ha muligheten til å opprette så mange innleiere. Du aktiverer «Innleiere» ved å klikke på «Aktivere» i vår app-store!

Aktiver innleiere

Hvordan opprette en innleier

Når du skal opprette en ny innleier, gjør du dette under «Innstillinger» -> «Innleiere» og så trykker du på «Opprett ny innleier«. Da vil du få opp følgende vindu:

Rediger innleier

Her kan du gjøre følgende:

• Legge inn personalia og bilde
  • Velge om innleiere skal ha egen kalender for avtalene sine og om innleieren skal motta notifikasjoner fra Online Bookingen.
  • Anngi prosentfordel av omsetningen
  • Angi om beløpet skal gjelde ved opprettet faktura eller nå faktura er betalt.

Når dette er angitt, trykker du på «Fortsett» og følgende vindu vises:

Legg til adgang
Adgangsrettigheter

I likheter med vår «Ansatt» app har du muligheter til å bestemme adgangsrettigheter for innleieren. Her kan du selv velge om du vil innleieren skal kun ha tilgang til se informasjon eller om innleieren også skal ha tilgang til å endre/redigere. Trykker du fortsett en gang til, kan du gi adgangsrettigheter til de forskjellige kalenderne dine. Dette gir deg muligheten til å holde enkelte ting privat. Dersom du ønsker å endre dette senere kan du alltids gå tilbake å endre innstillingene til hver innleier.

Kalender adgang

Øvrige innstillinger

Øverst til høyre under Innleiere finner du øvrige innstillinger. Her kan du redigere «Tildeling av klientadgang» og bestemme hva som skal skje når en ny klient oppretter seg eller booker tid via Online Booking. Her vil du fra en rullegardin meny kunn velge om innleiere ikke skal ha noen tilgang, tilgang til å se eller full adgang med både å se og kunne redigere innleieren.

Du kan også velge hva som skal skje når en innleier mottar en notifikasjon fra din Online Booking.

Hold oversikten

Inne på dine innstillinger har du også muligheten til å se rapporter over innleierne. Dette gjør at du kan ha en god og systematisk oversikt over hvem du har i klinikken til en hver tid. Vi har også gitt deg muligheten til å kunne få en samlet innleier oversikt, men også individuell oversikt over hver innleier du har. Dette gjør du ved å trykke på hver enkelt innleier du har i systemet.