Se ditt online kurs

Så snart du har opprettet kursene dine, er det viktig å kunne få et innblikk i hva klientene dine ser. Disse forhåndsvisningene er også nyttige for deg for å se om kurset ditt ser ut slik du ønsker at det skal se ut – så la oss komme i gang!

Hva klienter som ikke har kjøpt kurset ser

Det er en forskjell i hva klientene som har kjøpt kurset og de som ikke har kjøpt kurset ser når de betrakter kurset ditt. For å se hvordan det ser ut, gå til Online kurs-siden og trykk på ‘Oversikt over online kurs’.

Forside for online kurs. Se eksisterende kurs, om de er publisert eller ikke, eller opprett et nytt online kurs

Ved å trykke på oversiktsknappen åpnes en ny fane med alle dine online kurs. Tittel, et utdrag av den korte beskrivelsen du skrev og prisen på kurset vil være synlig her.

Se et utdrag av den korte beskrivelsen for et online kurs og prisen for kurset

Dersom klientene trykker på kurset vil de få mer informasjon om det. Her vil de se hele beskrivelsen av ditt online kurs, alle dets kategorier og sider, og nok en gang prisen:

Hele beskrivelsen av et online kurs og alle dets kategorier/sider, samt prisen for kurset.

Hva klienter som har kjøpt kurset ser

Idet klientene dine har kjøpt kurset, vil de få en annen oversikt. For å sjekke hvordan kurset ditt ser ut for disse klientene, gå inn på det spesifikke kurset du er interessert i og trykk på ‘Se online kurs’.

Knapp for se online kurs i egen fane

Deretter vil du automatisk bli ført videre til kursets introduksjonsside. Her er den samme informasjonen som tidligere tilgjengelig, med den eneste forskjellen at det er ‘Start’-knapp i stedet for ‘Kjøp online kurs’.

En forhåndsvisning av kurset med en beskrivelse.

Ved å trykke på ‘Start’-knappen tas klienten til den første siden av kurset. Til høyre vil det være en meny med alle delene av kurset. Den fremhevde skriften indikerer hvilken side du er på for øyeblikket. Dersom du klikker på en av de, blir du ført direkte til den spesifikke siden.

Første siden av et online kurs, med tekst og bilde. Til høyre ses en meny med alle delene av kurset

Nederst på siden vil det være knapper for ‘Neste’ og ‘Forrige’ på tilstrekkelige sider.

Et bilde av som står i "bro", samt knapper for 'Forrige' og 'Neste' side av et online kurs.

Når du setter sammen kurset ditt, kan du alltid forhåndsvise sidene og kategoriene du jobber med på samme måte.