Andre innstillinger

Har du fremdeles ikke funnet fram til de Online Booking-innstillingene som du leter etter? Da burde du sjekke ut menylinjen under ‘Innstillinger‘ –> ‘Online Booking‘ –> ‘Annet‘. Her finner du noen ekstra, men likevel viktige, innstillinger for din Online Booking. Alle vil bli forklart her:

Andre

• Valg av flere tjenester: La klientene dine velge mer enn én tjeneste når de booker en tid online. Denne funksjonen vil gjøre det lettere for klientene dine å kjøpe flere tjenester av deg.
  • Inaktive klienter: Ved å aktivere denne funksjonen, får klienter som er satt til ‘inaktive’ ikke å logge inn eller booke avtaler gjennom din Online Booking. For å sette klientene dine som inaktive, gå til klientens personlige profil og klikk på ‘Bytt status’. Du vil da kunne deaktivere klienten.
Se en klients status, med mulighet for å bytte status fra aktiv til inaktiv.

Mailchimp

Dersom du bruker appen ‘Mailchimp‘, kan du velge å la klientene dine registrere seg for nyhetsbrevet ditt direkte når de booker en tid online. Alternativet vil automatisk vises i påmeldingsskjemaet for tjenesten din.

Aktiver Mailchimp og gjør det mulig for klientene å abonnere på nyhetsbrev når de bestiller en time online.

Google Calendar

Du finner også en funksjon knyttet til appen ‘Google Kalender‘. Funksjonen gjør det mulig for deg å automatisk blokkere din Online Booking når et møte eller en avtale legges til i din Google Kalender. Dette vil hjelpe deg med å synkronisere kalenderne på en enda mer effektiv måte.

Aktiver funksjonen som blokkerer ledige tider i Online Booking, dersom en avtale i Google Calendar er markert som 'Opptatt'

Vær oppmerksom på at for at plassene i din Online Booking skal bli blokkert, må avtaler i Google Kalender være merket som «opptatt». Dersom du vil lære mer om denne funksjonen, kan du se vår fullstendige guide for synkronisering av Google Kalender her.

Tracking

Ekstern bekreftelses url: Hvis du vil legge til din egen bekreftelsesside, som klientene dine automatisk blir omdirigert til når de bestiller en avtale online, kan du skrive inn linken til siden her.

Facebook Pixel ID: Til slutt vil Facebook Pixel ID hjelpe deg med å spore oppslutningen på dine Facebook-innlegg. For å motta Facebook Pixel IDen din, må du opprette en piksel i Facebooks ‘Ads manager’. Pikselet, eller kodebiten, skal deretter settes inn her i ‘Annet’-delen:

Tracking, Ekstern bekreftelses URL og Facebook Pixel ID