Private linker til din Online Booking

Nylig lanserte vi en ny funksjon som lar brukerne opprette private lenker for tjenester i Online Booking. Denne funksjonen er svært nyttig for praksiser som har mange tjenester i ulike grupper. Ved å bruke den nye funksjonen kan brukerne velge tjenester fra «Tjenester»-siden og opprette en privat lenke som de deretter kan dele med klientene sine. Dette er ideelt når du bare ønsker å vise bestemte tjenester eller produktgrupper for klientene.

1. Logg inn på kontoen din.
  2. Gå til «Tjenester»-siden i administrasjonsområdet.
  3. Velg de tjenestene du ønsker å inkludere i den private lenken ved å merke av i boksene ved siden av tjenestenavnene.
  4. Når du har valgt alle ønskede tjenester, klikk på «Opprett lenke for produktgruppe»-knappen øverst eller nederst på siden.
  5. Systemet vil automatisk opprette en privat lenke basert på de valgte tjenestene.
  6. Klikk på «Kopier lenke» for å kopiere den private lenken til utklippstavlen.
  7. Du kan nå lime inn lenken og dele den med klientene dine ved å sende den via e-post, legge den ut på nettstedet ditt eller på andre relevante plattformer.

(Bildene under viser deg hvor du skal trykke inne i systemet ditt)

Når du har valgt alle tjenestene du ønsker, kan du klikke på «Opprett lenke for produktgruppe»-knappen. Dette vil kopiere lenken til utklippstavlen, slik at du enkelt kan dele lenken med en klient eller publisere den et sted på nettsiden din. Dette er spesielt nyttig for større klinikker, der man kanskje ønsker å opprette en lenke som kun viser et utvalg av tjenester eller grupper. Kanskje en klient kun er interessert i visse behandlinger, så man kan tilpasse en lenke til dem og filtrere ut tjenester som ikke er av interesse for noen klienter

Vi håper at denne nye funksjonen vil være til stor nytte for deg og din praksis. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å bruke denne funksjonen.

Lenke til privat kalender

Noen ganger ønsker man ikke at kalenderen med online booking skal være offentlig for alle. Da er det greit at man har muligheten til å sende den private lenken til de kundene man ønsker at den skal være tilgjengelig for. Hvis man går til «Innstillinger -> Online Booking -> Ledige tider» får man denne muligheten.

Privat kalender i online booking

Hvis du huker av på privat kalender får man kun tilgang dersom du manuelt sender lenken til en klient.