Endre fargetema i Online Booking

Det er også mulig å endre utseendet på din bookingside. Du kan nemlig endre fargetemaet i din Online Booking, slik at den passer bedre til uttrykket du ønsker at klinikken din skal ha. Dette gjøres ved å gå inn under ‘Innstillinger’ -> ‘Online booking’ -> ‘Utseende’. Klikk deretter på gjeldende farge, som i eksemplet nedenfor er standard grønnfarge:

Endre fargetema

Når du klikker på denne, får du muligheten til å velge mellom noen forskjellige og nye farger:

Ulike farger å velge mellom

Alle disse fargeeksemplene er mørke nyanser. Dette er valgt som en hjelp for deg, i det valg av lysere farger er en risiko for at teksten på bookingsiden kan blir vanskeligere å se. Men det er helt opp til deg å eksperimentere med dette. Klikk på den nederste horisontale fargen hvis du ønsker en annen farge enn de viste alternativene:

Nyanser av farger

Her har du altså muligheten til å velge akkurat den fargen du ønsker. Når du har valgt ønsket tema, klikker du på «Lagre innstillinger» øverst på siden. Eksemplet nedenfor viser bookingsiden med en lilla farge:

Lilla online booking

Det er gode muligheter til å prøve ut og eksperimentere med den fargen som passer best for din klinikk. Du kan raskt sjekke hvordan det ser ut fra klientens synspunkt ved å klikke på knappen «Trykk her for å se din Online Booking»:

Se din online booking

Hvis du angrer på innstillingene dine, har du muligheten til å klikke ‘Nullstill fargevalg’:

Nullstill fargevalg

Dette vil lede deg tilbake til standard grønne tema.