Send fakturaer

Hvordan sende en faktura til en klient

For å sende en faktura som du allerede har opprettet, gå til ‘Fakturaer’ i den øvre menylinjen. Du kan også gå direkte til en klients profilside og klikke på ‘Fakturaer’ for å finne fakturaene til en bestemt klient. Trykk deretter på fakturaen du vil sende ut (eller opprett en ny).

Øverst på siden finner du alternativet Send faktura:

Knapp for å sende en faktura

Trykk på ‘Send faktura’ og rediger beskjeden som sendes til klientens e-postaddresse:

Send en faktura med e-post og skriv en personlig melding

Tips: Du kan redigere e-postmalen for fakturaene dine under ‘Innstillinger’ –> ‘E-post og SMS’ –> ‘Faktura’. E-postmalen blir automatisk brukt på alle e-postene du sender ut i forbindelse med fakturaene dine. Les mer om våre automatiske meldingsfunksjoner her.

Det finnes to alternativer for å legge ved fakturaen din til e-posten. Enten kan du legge den til som en PDF-fil, eller så kan du legge til en link til fakturaen. For mer informasjon om dette, se siden vår om faktureringsalternativer.

Til slutt klikker du på ‘Send’ for å sende fakturaen til klienten din.