Opprett nye fakturaer

For å legge til en ny faktura, gå til ‘Fakturaer’ i menylinjen og klikk på ‘Opprett ny faktura’. Du kan også trykke på en booking direkte i kalenderen din og deretter velge ‘Opprett ny faktura’. Informasjonen om avtalen legges automatisk til på fakturaen din.

I neste trinn vil du kunne redigere og legge til all nødvendig informasjon om den nye fakturaen. Merk at all informasjon vil være synlig for klienten din når de åpner fakturaen.

Opprett nye fakturaer i EasyPractice

Rediger fakturainformasjonen

Begynn med å velge hvilken klient du vil sende fakturaen til i Velg klient-feltet. Klikk deretter på feltet under ‘Ordrelinjer’ for å velge hvilken avtale fakturaen er knyttet til, eller hvilken tjeneste du vil ta betalt for:

Velg hvilken avtale som skal faktureres for under 'Ordrelinjer'

Prisen på tjenesten vises automatisk på fakturaen din, men du kan alltid redigere prisen og endre merverdiavgiftsinnsatsen dersom du ønsker det. For å legge til en ny ordrelinje (tjeneste) på fakturaen, klikk på Legg til ny linje og velg igjen hvilken tjeneste eller avtale du vil ta betalt for.

Avslutningsvis velger du Fakturadato og Forfallsdato for din faktura. Forfallsdatoen angir hvilken dato klienten senest kan betale fakturaen.

Se fakturainformasjon

Rediger din personlige informasjon

Innholdet under Din informasjon er det samme som i innstillingene for profilen din. For å redigere informasjonen, gå til ‘Innstillinger’ i menylinjen og velg deretter ‘Din profil’. Her kan du legge til informasjonen du vil vise i fakturaene dine og i din Oline Booking. Les mer om innstillingene for profilen din her!

Se fakturastatus

Hvis du trykker på en avtale i kalenderen din, vil du umiddelbart se om avtalen er fakturert for eller ikke:

Se fakturastatus ved å trykke på en bestemt avtale i kalenderen

Et lite ikon på avtalen i kalenderen din viser deg også betalingsstatusen. Fakturasymbolet betyr at fakturaen din er sendt ut, men enda ikke er betalt, og haken indikerer at fakturaen har blitt betalt:

Et ikon på avtalen som indikerer at fakturaen er sendt ut, men ikke betalt for enda.
Et ikon på avtalen i kalenderen som indikerer at fakturaen har blitt betalt.