Send gruppemeldinger

Det er en rekke alternativer for hvordan man kan sende meldinger med vårt system. De fleste av disse inkluderer automatiske meldinger, for eksempel SMS-påminnelser, bookingsbekreftelser og andre automatiske varsler som sendes til alle klienter. For å lære mer om de automatiske meldingene, sjekk ut vår E-post og SMS-guide her.

Du kan imidlertid også sende bestemte klienter eller en gruppe klienter personlige meldinger via systemet ditt. Dette alternativet finner du under klientmenyen.

Send gruppemeldinger via SMS eller E-post

For å sende en SMS eller e-post til en gruppe klienter, for eksempel hvis du har blitt syk og må utsette avtalene de neste dagene, går du til klientmenyen. Her vil du finne alternativet ‘Ny gruppebeskjed’.

Send en gruppebeskjed til noen eller alle klientene i klientoversikten

For å sende en gruppemelding, trykk på ‘Velg klienter’. Velg deretter de klientene du ønsker skal motta meldingen ved å klikke på navnene deres. I boksen nederst på siden vil du se hvor mange klienter du har valgt, og her kan du også velge mellom å sende beskjeden via en SMS eller en e-post. Merk at det koster litt å sende SMS-meldinger.

Marker klienter og velg et alternativ for utsendelse av en ny gruppemelding

Velg enten ‘Ny gruppebeskjed via e-post’ eller ‘Ny gruppebeskjed via SMS’ for å redigere meldingen. Til slutt sender du meldingen til alle de relevante klientene ved å trykke på ‘Send’.

Tips: Hvis du vil sende ut en melding til bestemte klienter på en rask måte, for eksempel alle klienter som har booket en avtale denne uken, kan du bruke filterfunksjonen øverst til høyre. Trykk på ‘Vis alle’ og velg hvilke klienter du ønsker å filtrere ut. Den samme lille boksen vil da være synlig slik at du kan sende ut en gruppemelding til alle disse klientene – uten å måtte finne dem manuelt i klientlisten din.