Endre åpningstidene dine

Åpningstider

For å angi de generelle åpningstidene dine, gå til kalendersiden og klikk på ‘Åpningstider’. Her kan du enkelt bestemme mellom hvilke tider klinikken din holder åpent – hver dag i uken.

Åpningstidene dine overføres deretter automatisk til din Online Booking, hvilket betyr at klientene dine kun kan booke et tidspunkt når virksomheten din holder åpent. Under ‘Åpningstider’ kan du også legge til pauser, redigere åpningstider for forskjellige kalendere og endre åpningstidene dine i spesifikke uker. Husk alltid å trykke på ‘Lagre innstillinger’ når det er gjort endringer i åpningstidene dine.

Legg til pauser

Kanskje du ønsker å sette en standard tid for lunsj eller en kaffepause? Etter at du har innstilt de generelle åpningstidene, klikk på ‘Legg til pause’ og bestem tid og lengde på pausen. På denne måten blokkerer du tidspunkter i kalenderen din, og klientene vil ikke kunne booke en avtale i løpet av pausen din. Når du legger inn pauser kommer dette til å være standard og vises i kalenderen din hver uke. Alle pauser vil deretter være synlige under ‘Pauser’.

Rediger åpningstidene for forskjellige kalendere

Dersom du for eksempel har flere ansatte som jobber med forskjellige kalendere, må du redigere åpningstidene for alle kalendere. For å velge hvilken kalender du vil redigere åpningstidene dine i, klikk på ‘Kalender’-feltet øverst i venstre hjørne. Deretter kan du velge hvilken kalender du vil jobbe med og legge til ulike åpningstider for ulike kalendere.

Rediger åpningstidene i spesifikke uker

Hvis du drar på sommerferie eller lignende kan det være lurt å endre åpningstidene for denne spesifikke perioden. Dette kan du gjøre uten å endre de generelle åpningstidene for fremtidige bookinger. Bare klikk på ‘Trykk her for å velge en spesifikk uke’ og velg i hvilken uke du vil redigere åpningstidene dine.

Dette er det perfekte verktøy for planlagte ferier eller andre former for avbrekk, dvs. når du vil endre åpningstidene dine god tid i forveien.

Vær oppmerksom på at du ikke kan redigere de spesifikke åpningstider for flere uker på samme tid, men at du alltid kan gjenta prosessen og ganske enkelt velge en andre eller tredje uke dersom du ønsker å forlenge perioden.

Tilgjengelige tider

I tillegg til ‘Åpningstider’ finnes det også en rekke andre funksjoner som er relatert til din Online Booking og tilgjengeligheten din. Dette kan stilles inn under ‘Innstillinger’ –> ‘Online Booking’ –> ‘Ledige tider’. Les mer om disse funksjonene her.